loader
Gazipaşada Ejder Meyvesi Üreticinin Yüzünü Güldürüyor...

Gazipaşada Ejder Meyvesi Üreticinin Yüzünü Güldürüyor...

4-5 Dönümlük Ejder Meyvesi Bahçesine Kaç Kişi Bakabilir? Ejder Meyvesi İlk Olarak Ne Zaman Ekildi? Ejder Meyvesi Nerede Ekiliyor? Faydaları Nelerdir?

Gazipaşada Ejder Meyvesi Üreticinin Yüzünü Güldürüyor...
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde üretilen ejder meyvesi, üreticilerden de yoğun talep görüyor. Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre...
 
4-5 Dönümlük Ejder Meyvesi Bahçesine Kaç Kişi Bakabilir?
Bir kişinin tek başına 4-5 dönüme bakabileceği ejder meyvesi üretiminin ve bakımının çok kolay olduğunu ve talebin sürekli arttığı üreticiler tarafından dile getirilen konular arasında.
 
Gazipaşada Ejder Meyvesi Üreticinin Yüzünü GüldürüyorEjder Meyvesi İlk Olarak Ne Zaman Ekildi? 
Ejder Meyvesi İlk Olarak Akdeniz Bölgesinde Nerede Ekildi? 
 
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde ilk olarak 2014 yılında deneme ekimi yapılan, Mersin ve Adana'da yetiştirilmeye başlanan ve Türkiye'de 'ejder meyvesi' olarak bilinen pitaya meyvesi, Alanya'da da yaygın olarak üretilmeye başlandı.
 
Antalya Gazipaşada Ziraat Ve Tarım'da Ekimi ve bakımı çok basit olan ejder meyvesi, hasat zamanı da yüksek getiriye sahip. Gazipaşa'da avokado, mango, muz gibi tropik meyvelerden sonra en çok üretilen meyve olan ejder meyvesi, üreticinin de yüzünü güldürüyor. 
 
Ejder Meyvesinde Hangi Vitaminler Var? Ejder Meyvesinin Faydaları Nelerdir?
 
Gazipaşada Ejder Meyvesi Üreticinin Yüzünü Güldürüyor
İçinde barındırdığı kalsiyum ve C vitaminiyle de besleyici ve faydalı olan ejder meyvesi hem kemikleri güçlendiriyor hem vücut direncini artırıyor. 
 
Ejder Meyvesinin Pazarı Neresi? Ejder Meyvesi Nerelere Satılıyor?
Üreticinin pazar konusunda sorun yaşamadığı ejder meyvesi, genellikle Gazipaşa'dan yurt dışına ve doğuya ihraç ediliyor.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler