loader
Ziraat Odası’nda Saat Düzenlemesi...

Ziraat Odası’nda Saat Düzenlemesi...

Koronavirus salgını nedeniyle tüm ülkede yeni tedbirler alınmaya devam ediyor. Gazipaşa’da alınan tedbirlere bir yenisi de Gazipaşa Ziraat...

Ziraat Odası’nda Saat Düzenlemesi
 
Koronavirus salgını nedeniyle tüm ülkede yeni tedbirler alınmaya devam ediyor. Gazipaşa’da alınan tedbirlere bir yenisi de Gazipaşa Ziraat Odası’ndan geldi.  Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, odanın çalışma saatlerinde değişikliğe gidildiğini belirtti.
 
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Merkezi’nden gelen talimatla, oda çalışma saatlerini 10.00-15.00 olarak belirlediklerini açıklayan Çelik, “Genel Merkezimizden gelen koronavirüs önlemleri kapsamında odamızın çalışma saatlerini 10.00-15.00 olarak belirledik.  Günde 4 saat boyunca odanın açık kalması gerekiyordu.
 
Bizler de köyden gelen üreticilerimi için bu saatlerin uygun olacağını düşündük. Salgın nedeniyle alınan tedbirlere hepimiz duyarlı olalım, hep birlikte bu sürecin üstesinden gelelim” dedi.
 
Çks Başvuruları E-Devlet Üzerinden Yapılabilecek
Oda Başkanı Çelik, çiftçilerin ÇKS başvurularını e-devlet üzerinden yapabilecekleri açıkladı. Başkan Çelik, “Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) yapılan başvurular 30 Haziran 2020'ye kadar devam etmekle birlikte;
 
çiftçilerimiz ÇKS başvurularını 27.05.2014 tarih ve 2912 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 2014 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinin 6. maddesinin 1. fıkrası gereği İl/İlçe Müdürlüklerimize gelmeden e-devlet üzerinden ya da çiftçilere hizmet veren https://eciftci.tarbil.gov.tr üzerinden, başvuru evraklarını 30 Haziran 2020 tarihine kadar İl/İlçe Müdürlüklerine teslim etmek şartı ile yapabilecektir” ifadeleri yer aldı.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler