loader

Gazipaşa’nın Huzuru Kaçmasın!

Fatih YILMAZ
Yazar:Fatih YILMAZ
Bu yazı

Gazipaşa’nın Huzuru Kaçmasın!
 
Bu haberi bugün öğle saatlerinde Gazipaşa Haber’de gördüm, okuyunca irkildim. Çığlık’lı olduğu söylenen Mehmet Özcan isimli vatandaş, berber salonu önünde bankta oturup çay içerken bir araçtan kendisine ateş edilmiş. 
 
Önce Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne sonrasında ise Alanya Araştırma Hastanesine sevk edilmiş.
 
Olayı kim veya kimlerin yaptığı yakında anlaşılır, muhtemelen husumetli olduğu kişilerin işi. 
 
Benim anlamadığım, güpegündüz, onlarca insanın etrafta olduğu bir yerde bazılarının gözünü ku kadar kin nasıl bürüyor? Bu nasıl bir cesarettir? 
 
Av tüfeğinden çıkan saçmalar oradan geçmekte olan bir çocuğa, masum birisine denk gelse ne olacaktı?
 
Bizim çocukluğumuz ve gençliğimizde Gazipaşa huzur dolu bir yerdi ve hep o şekilde kalmasını istiyoruz. Ama birçok hemşerimden Gazipaşa’nın artık eski Gazipaşa olmadığı lafını duyuyorum.
 
“Herkes maddiyatçı, paracı oldu, dostluklar azaldı, herkeste bir hırs var, yanlış anlarlar diye selam vermeye korkar olduk” diyorlar.
 
Şehir dışarıdan çok nüfus alıyor, ev alanların çoğunluğunu yurtdışından gelenler oluşturuyormuş. Güzel ilçemiz gelişsin, kalkınsın diyeceğimiz yok ama toplumsal yapımız bozulmasın. 
 
Sırf iyi para veriyorlar diye her parası olan ev satılmasın, yabancılara ev satışına sınırlama getirilsin. Aksi takdirde ileride çok pişmanlık yaşarız.





Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.