loader
Cafe LafLafa

Cafe LafLafa

Gazipaşa’da gidilebilecek restoranlardan olan Cafe LafLafa genellikle gruplar tarafından tercih edilmekte. Kalabalık gruplara yiyecek ve içecek hizmeti veren Cafe LafLafa Sakin...

Cafe LafLafa
Gazipaşa restoranlarından Cafe LafLafa Kapalı ve açık oturma alanları ile Gazipaşa turizmine örnek bir restorandır. Mevcut hizmet alt yapısı ile misafirlerine muhteşem Gazipaşa manzarası sunan Cafe LafLafa yemyeşil bir bahçe içerisinde konumlandırılmıştır. 
 
Gazipaşa’da gidilebilecek restoranlardan olan Cafe LafLafa genellikle gruplar tarafından tercih edilmekte. Kalabalık gruplara yiyecek ve içecek hizmeti veren Cafe LafLafa Sakin atmosferi ve arkadaşlarınızla muhabbet ederek hoş vakit geçirebileceğininiz buluşma noktası için uygun olmakla birlikte sakinliği ile de dikkati çekmektedir. 
 
Gazipaşa Cafe LafLafa’da Türk kahvesi, bitki çayları ve katmer tatlısı, gelen ziyaretçilerin en beğendiği seçenekler arasında olduğunu da belirtmek istiyoruz.
 
Laf'Lafa Cafede sabah ve öğlen yemeğinin yanı sıra Düğün, Nişan ve Balo etkinlikleri, Hayvanat bahçesi, rengarenk canlı kolonileriyle çocuklarında eğlenebileceği güzel bir mekan olarak tasarlanmış.
 
(Haber güncellenecektir)
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler