loader
Gazipaşa’da Kiwi Park Yağmur Evlerine Gittiniz'mi?

Gazipaşa’da Kiwi Park Yağmur Evlerine Gittiniz'mi?

Gazipaşa’nın en iyi doğal ortam 'larından birine sahip olan ve Gazipaşa’da gezilecek yerler arasında bulduğum kiwilerin gölgesinde, kıl çadırla..

Gazipaşa’da Kiwi Park Yağmur Evlerine Gittiniz'mi?
Ahmet KALAYCI
 
Gazipaşa’da Sıcak havalarda nereye gidelim diyenlere “Kiwi Park Yağmur Evleri”
 
Önümüzdeki sıcak aylarda nereye gidelim diye düşünenler için Kiwi Park Yağmur Evlerini tavsiye edebilirim. Ailemiz, çocuklarımız ve misafirleriniz için Gazipaşa’da nereye gitmeniz konusunda yapmış olduğum araştırmada güzel bir yer keşfettim.
 
Havaların ısınması ile birlikte sıcak yaz günlerini serin serin güzel bir ortamda doğa ile iç içe dere kenarında şu sesi ve kuş seslerinin birbirine karıştığı kiwi bahçesi mükemmel bir yer.
 
Gazipaşa’da Kiwi Park Yağmur Evlerine Gittiniz'mi?
Antalya Gazipaşada gezilecek yerler arasında bulduğum kiwilerin gölgesinde, kıl çadırla yapılmış tarihi ve otantik yapıları dikkate alınarak yapılmış obalarda çok güzel donanıma sahip nadide bir yer olan Kiwi Park Yağmur Evlerinde aile boyu kahvaltınızı da yapabilirsiniz.
 
Gazipaşa’nın en iyi doğal ortamlarından birine sahip olan Kiwi Park Yağmur Evlerinde mangal yakıp keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.
 
Değer verdiğiniz dostlarınızı, arkadaşlarınızı yada misafirlerinizi mi ağırlayacaksınız? Gazipaşa restoranlarında köy tavuğumu yiyeceksiniz? Sizin rahatlığınız için her şeyin çok güzel düşünüldüğü bir yer olan Kiwi Park Yağmur Evlerini bir defa görürseniz eğer her zaman görmek isteyeceksiniz.
 
Gazipaşa’da Kiwi Park Yağmur Evlerine Gittiniz'mi?
Tabi ki Kiwi Park Yağmur Evlerinde çocuklu ailelerde unutulmamış ve onlar içinde harika donanıma sahip oyun yerleri yapılmış. Çocuklarımız neşeyle oyun oynarken sizlerde rahat rahat sohbet ederek mutlu zamanlar geçirebileceğiniz yer Gazipaşa’da Kiwi Park Yağmur Evleri.
 
Gazipaşa’da Kiwi Park Yağmur Evlerine Gittiniz'mi?
Peki iyide nereden mi bahsediyoruz? Gazipaşa çörüş Mahallesi dere mevkiinde Kiwi Park Yağmur Evleri… doğal ortamı sevenler için her şeyin detayları ile düşünüldüğü bir yer.
 
Gazipaşa’da Aile ortamı içeresinde gönül rahatlığı ile serin serin sıcak yaz günlerinde Kiwi Park Yağmur Evleri uğrak yada mola yeriniz olabilir...
 
Gazipaşa’da Kiwi Park Yağmur Evlerine Gittiniz'mi?
Bu Linki Tıklayarak Gazipaşa'da Âdet Ve Gelenekler Haberlerimizi İnceleyebilirsiniz…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler