loader
Çiftçi Kayıt Sitemi Destek Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek?

Çiftçi Kayıt Sitemi Destek Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek?

Çiftçi Kayıt Sitemi başvurusunun 30 Haziran’da sona ereceğini bildirdi. Çelik, çiftçilerin herhangi bir olumsuzluğu dikkate alarak..

"Çks" Çiftçi Kayıt Sitemi Destek Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek?
 
Gazipaşa ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Çiftçi Kayıt Sitemi (ÇKS) başvurusunun 30 Haziran’da sona ereceğini bildirdi. Çelik, çiftçilerin herhangi bir olumsuzluğu dikkate alarak son başvuru tarihini beklememesini istedi. 
 
"Çks" Çiftçi Kayıt Sitemi Destek Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek?Antalya Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre;
Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Çelik,  2020 üretim yılı ÇKS başvurularının 1 Eylül 2019 tarihinde başladığını ve 30 Haziran 2020 tarihi mesai bitiminde sona ereceğini hatırlattı. 
 
Çiftçilerin, Tarım ve Orman Bakanlığı’nca verilen mazot ve gübre, sertifikalı tohum kullanımı, sertifikalı fidan/fide kullanımı, iyi tarım uygulamaları, sertifikalı tohum üretimi, biyolojik ve biyoteknik mücadele gibi desteklerden faydalanabilmeleri için ÇKS’ye kayıtlı olma zorunluluğu olduğunu belirtti.
 
Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, “2020 yılı ÇKS kayıt ve güncellemesi için başvuruda bulunmayan çiftçilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve desteklemelere müracaat edebilmeleri için 30 Haziran 2020 tarihi mesai bitimine kadar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne gerekli evraklar ile müracaatta bulunmaları gerekiyor. 
 
30 Haziran'a kadar başvuruda bulunmayan çiftçilerimiz ÇKS üzerinden yürütülen desteklemelerden faydalanamayacak” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler