loader
  • Tyana Beach & Bistro

    Tyana Beach & Bistro

  • Tyana Beach & Bistro

    Tyana Beach & Bistro

  • Tyana Beach & Bistro

    Tyana Beach & Bistro

  • Tyana Beach & Bistro

    Tyana Beach & Bistro

  • Tyana Beach & Bistro

    Tyana Beach & Bistro

  • Tyana Beach & Bistro

    Tyana Beach & Bistro

  • Tyana Beach & Bistro

    Tyana Beach & Bistro

  • Tyana Beach & Bistro

    Tyana Beach & Bistro

  • Tyana Beach & Bistro

    Tyana Beach & Bistro

  • Tyana Beach & Bistro

    Tyana Beach & Bistro


Tyana Beach & Bistro

Gazipaşada eğlence ve magazin, Gazipaşa'da eğlence sektörüne modern bakış, Gazipaşa yiyecek ve içecek sektöründe en iyi restoranlar, Gazipaşa’da gidilebilecek yerlerden olduğu...

Tyana Beach & Bistro
Gazipaşa'da eğlence sektörüne modern bakış, profesyonel kazanım ve yeni bir enerji olarak değerlendirilen Tyana Beach & Bistro Akdeniz ‘in incisi Gazipaşa için belki de bir şans…
 
Bugüne kadar eğlenmek için Gazipaşa'dan Alanya’ya gidenler Gazipaşa restoranlarından Tyana Beach & Bistro'dan "sonra" bu seyehat zahmetinden kurtulacaklar!!!
 
 
Gazipaşada eğlence ve magazin Tyana Beach & Bistro ile yeni bir boyut kazanırken Gazipaşa haberler olarak düşüncemiz Tyana Beach ’in açılısından sonra komşumuz olan Alanyalılar eğlenmek için artık Gazipaşa’ya gelecekler...
 
Önümüzdeki günlerde ve yaz sezonu boyunca Sıcak yaz günlerinde farklı Doğa Ve Spor aktivitelerinden Beach volleyball turnuvalarının da düzenleneceği, Antalya ve ilçeleri arasında sayılı kültür ve sanat etkinlikleri ile ’de kendinden bahsettirecek olan Tyana Beach & Bistro şimdi sizlere hizmete hazır;
 
Tyana Beach & Bistro-Gazipaşa
 
Gazipaşa'da da Korona virüs nedeniyle birkaç aydır kapalı olan bazı işletmeler korona virüs sürecinin normale dönmesi ile birlikte Gazipaşa otellerinin de bulunduğu bölge olan  Gazipaşa'nın Kızıl ‘in sahilinde (Selinus sahili) hizmete yeni başlayan Tyana Beach & Bistro yemek, eğlence, Gazipaşada mola ve buluşma noktası, deniz, spor ve aktiviteleri ile 2020 yaz sezonu hizmetine kusursuz hizmet anlayışı ile hızlı başladı.
 
 
Çok kısa bir süre içerisinde bahçeye konulan antik cağlardan heykeller, mükemmel bir peyzaj düzenlemesi, doğal atmosfer, profesyonel hizmet kadrosu, fantastik dekorasyon ve plaj hizmetleri ile meraklı misafirlerini hayranlık içerisinde bıraktı.
 
Gazipaşa Tyana Beach & Bistro
Gazipaşa'nın Pazarcı Mahallesinde Serhat Çolak ve Yasin Baştuğ'un kendilerinden emin, profesyonel işletmecilik anlayışına sahip büyük hedefler ile hizmete açtıkları Tyana Beach & Bistro ’da günün belirli saatlerinde ve akşamları farklı müzik grupları ve ünlü sanatçılar ile canlı Müzik’te yapılan Restoran’da 2020 yılı yaz sezonu eğlenceleri sizleri bekliyor.
 
 
Daha bir ay olmadan güler yüzlü ve profesyonel personel altyapısı, İşletmenin giriş ve çıkış kısımlarına konarak hayranlık etkisi bırakan heykeller ve farklı atmosferi samimi bir misafir portföyü oluşturan Tyana Beach & Bistro (Selinus plajı)işletmecileri Serhat Çolak ve Yasin Baştuğ plaj ve bistro anlayışı ile yemek, eğlence ve gastronomi konseptlerinde Gazipaşada eğlence sektörüne çok büyük yenilikler getirmekte iddialı olduklarını belirttiler.
 
Gazipaşa Tyana Beach & Bistro
 
Gazipaşa haberler olarak gittik, gördük ve birebir Gazipaşa halkı tarafından konuşulan atmosferi Tyana Beach & Bistro ‘da yaşadık. Bu konuda Gazipaşanın en iyi plajlarından Tyana Beach’i ziyaret eden Gazipaşa halkından kişilerle de Tyana Beach & Bistro hakkında konuştuk.
 
Gazipaşa Tyana Beach & Bistro
 
Tyana Beach & Bistro ‘da Gazipaşada ne yenir diyenler için gerek Akdeniz yemekleri ile donatılmış yemek menüsü, Sağlık ve yaşam konularında hassas davrananlar için kilo aldırmayan harika salataları, gerek nefis ve lezzetli Steak çeşitleri gerekse sıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak kokteyl ve içecekleri ile Gazipaşa’da gidilebilecek ve Gazipaşada gezilecek yerlerden olduğu konusunda kararlılığımızı siz takipçilerimiz ile ’de paylaşmak istedik.
 
 
Gazipaşada en iyi restoranlar 'dan Tyana Beach & Bistro ’nun Gazipaşada yiyecek ve içecek sektörüne Gazipaşa gastronomi olarak, Gazipaşa’da alışılagelmişin dışında eğlence sektörüne Gazipaşada en iyi eğlence olarak, samimi dostlar ve arkadaşlar için Gazipaşada en iyi buluşma noktası olarak, serin aksamlar için dalgaların sesi eşliğinde plajda hazırlanan otantik masaları ile Gazipaşada en iyi aksam yemeği yemek isteyenler için ’de Gazipaşa turizmine ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyoruz.
 
Gazipaşa Tyana Beach & Bistro
 
Gazipaşa haberler olarak;
Gazipaşa’mıza pozitif anlamda değer katacak her işletmeye, her girişime ve girişimciye teşekkür eder başarılar dileriz...
 
Gazipaşa Tyana Beach & Bistro
Tavsiye Edilen Gastronomi Yazılarını Da Belirtilmiş Linkleri Tıklayarak Okuyabilirsiniz...
 
Kesin Başarı İçin Restoran Danışmanlığı Almalımıyım?
Gastronimi Turizminde Yeni Restoran Açmak İsteyenlerin En Çok Sorduğu Sorular?
Yiyecek ve İçecek Sektöründe Gastronomi Danışmanlığı ne demektir?

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap