loader
Gazipaşada Ziraat ve Tarım Arazileri Buradan Sulanıyor.

Gazipaşada Ziraat ve Tarım Arazileri Buradan Sulanıyor.

Güldane Şahin'in açıklaması şöyle: "Gazipaşa Hepimizin Platformu olarak her zaman Gazipaşalıların yanındayız. Kıyılardaki imar yanlışları, Gazipaşa Turizmi..

Gazipaşada Ziraat ve Tarım Arazileri Buradan Sulanıyor...
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre Gazipaşa Hepimizin Platformu Sözcüsü Güldane Şahin, Sugözü suyunda yaşanan sorunla ilgili bir açıklama yaptı
 
Güldane Şahin'in açıklaması şöyle: "Gazipaşa Hepimizin Platformu olarak her zaman Gazipaşalıların yanındayız. Kıyılardaki imar yanlışları, Gazipaşa Turizminde Gazipaşada Gezilecek Yerlerinden Selinus Kalesindeki saldırı ve şimdi de Sugözü kaynak suyumuzun özelleştirilmek istenmesi. 
 
Sugözü suyu Gazipaşa’nın geleceği Gazipaşada Ziraat Ve Tarım için çok önemli. Çünkü şehrin tüm içme suyu bu su kaynağından karşılanmakta. Sugözü suyumuzun özel bir şirkete bazı şahıslarca hukuksuz olarak verildiğini öğrendik. İlçemiz için hayati önemdeki su kaynağımız da tehlike altındadır. 
 
Bilim insanlarının tespitine göre küresel ısınma neticesinde gelecekte en büyük savaş su üzerine olacaktır. Gazipaşa Belediye Başkanımız ve parti başkanlarımızın bu konuyu yakından takip edeceklerini basından öğrendik. Ayrıca Gazipaşa ASAT müdürümüz bu konunun yargıya taşındığını ve hala davanın devam ettiğini açıklamıştır. 
 
Biz de Gazipaşa Hepimizin Platformu olarak desteklerimizle Sugözü köylülerimizin, halkımızın yanındayız. Özellikle Toros dağlarının kar sularıyla beslenen ve her türlü yararlı minerallerle zenginleştirilmiş, içimi hoş olarak her eve ulaşan suyumuzu korumak adına elimizden geleni yapmaya hazırız. Üstelik bu özel şirketin Gazipaşalı olmadığını, dağdan gelip bağdakini kovar misali davrandığını da biliyoruz. 
 
Kimdir bu Hüseyin Ayan A.Ş? Vücudumuzun yüzde yetmişi su olduğuna göre öncelikle Sugözü suyumuzu korumalıyız. Çünkü dünyadaki su kaynakları hızla kirletilmekte ve tüketilmektedir. Gazipaşa'nın içme suyu oradan sağlandığı için, başka bir Sugözümüz olmadığına göre herkesi suyumuzun gözünü korumaya davet ediyorum. 
 
Gazipaşadaki tarım arazilerinin yarısı buradan sulanıyor. Ayrıca bölgedeki hayvancılık faaliyetleri de bu suyu kullanıyor. Baraj suları hiç bir zaman içme suyu olarak Sugözü suyunun yerini tutamaz. İçtiğimiz ve elimizden alınmak istenen suyumuza karşı kayıtsız kalmamalıyız." 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler