loader
Gazipaşa Turizmi 5 Yıldızlı Oteli İle Dünyaca Tanınanacak

Gazipaşa Turizmi 5 Yıldızlı Oteli İle Dünyaca Tanınanacak

Gazipaşa'ya yapılacak 5 yıldızlı otelin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. Denize sıfır konumundaki dev yatırım Gazipaşanın en iyi otellerinden Green Park Otel...

Gazipaşa Turizmi 5 Yıldızlı Oteli İle Dünyaca Tanınanacak ...
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre Gazipaşa’ya 100 milyon euro değerinde Gazipaşa Turizmi dev yatırıma kavuşuyor...
 
Türkiye Turizmde Gazipaşa otelleri artık dünyaca tanılanacak...
Gazipaşa'ya yapılacak 5 yıldızlı otelin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. Denize sıfır konumundaki dev yatırım Gazipaşanın en iyi otellerinden Gazipaşa Green Park Otel’in yapımını ise Alanyalı DM Grup üslendi.
 
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise yaptığı açıklamada, “Biz bölgede 18 imar planını tamamladık ve tapu kadastroya gönderdik. Son halini onaylayıp bize gönderecekler. Malum tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Korona virüs salgını yüzünden biraz işler yavaş ilerliyor. Gazipaşa adına İmar sorununun çözümlenerek otelin temelinin atılacağına çok sevindim” dedi.
 
Gazipaşa Turizmi 5 Yıldızlı Oteli İle Dünyaca Tanınanacak ...
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Yaptığımız Araştırmada;
Gazipaşa 100 Milyon euro değerinde dev bir yatırım olan Green Park Otel’ine kavuşuyor. Alanya’nın yakından tanıdığı DM Grup kurucusu ve yönetim kurulu Başkanı Mehmet Kılınç’ın inşa edeceği 5 yıldızlı Green Park Otel, 122.000 metrekarelik bir alana kurulacak. Green Park Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, DM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılınç ile Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret ettiler.
 
122.000 METREKARELİK ALANA YAPILACAK
 
DM Grup kurucusu Mehmet Kılınç, Gazipaşa için çok önemli olan ve oldukça geç kalınmış bu dev otelin bölge halkı adına büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, “Denize sıfır konumundaki dev yatırım, Green Park Oteli 122.000 m2 alanda inşa edilecek. Otel tamamen hizmete açıldığında 100 milyon euro’luk dev yatırım ortaya çıkacak. İlçemize ve ülkemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dileriz” dedi.
 
Green Park Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ Kimdir?
 
Gazipaşa Turizmi 5 Yıldızlı Oteli İle Dünyaca Tanınanacak ...
1951 Malatya Arapgir doğumlu olan Adil Üstündağ 1971 de kurduğu firması ile atıldığı iş hayatına bugün İstanbul’un en önemli otellerinden birisi olan The Green Park otelleri ile devam ediyor.
 
Yıllarca Anadolu’ya gezi yaparak otomotiv yedek parça perakendeciliği icra eden Üstündağ, Türkiye’de otomobil ampülünü üreten ilk isim. Ticaret hayatında her türlü risk almayı seven ve kendisini bir işletmeciden fazlaca bir pazarlamacı olarak tanımlayan Malatyalı işadamı, Talimhane’nin otel cennetine dönüşmesinin ardından yedek parça sattığı işyerinin karşısında ilk Green Park’ı açarak ‘şehir otelciliği’ne giriş yapmış. Bugün bu alandaki en iddialı isim.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler