loader
Gazipaşa’da Emlak Fiyatları…

Gazipaşa’da Emlak Fiyatları…

Gazipaşa’da Ev Fiyatları, Daire Fiyatları, Havuzlu Villalar, Arsa Fiyatları, Denize Sıfır Villa Arsaları, Denizi Gören Site Arsaları. Yatırım danışmanlığı yapan emlak ofisleri. yatırım seçenekleri, yatırım fırsat

Gazipaşa’da Emlak Fiyatları…
 
Akdeniz’in incisi, sessiz cennet Gazipaşa son yıllarda Antalya’nın en popüler ilçesi haline geldi belki de. Özellikle yatırım açısından emsal değeri olmayan seçenekler bulunan Gazipaşa’da bu popülerite ‘nin karşılığı olarak emlak fiyatları da yükselişe geçti. Peki Gazipaşa’yı yatırım açısından vazgeçilmez yapan sebepler nelerdir?
 
Neden Gazipaşa’ya yatırım yapılıyor? Neden Gazipaşa’da ev fiyatları, arsa fiyatları yükseliyor? Daha 4 ay öncesini dikkate alarak evlerde metrekare fiyatları %20 daha elit bazı mahallelerde %30 oranında artış göstermiş durumda. Tabi burada dükkân fiyatlarından bahsetmiyorum bile -ki özellikle deniz yolu ve şehir merkezinde alacak dükkân bulamazsınız adeta…
 
Peki Gazipaşa’da emlak fiyatlarında bu kadar artışın sebeplerine baktığımız zaman alıp satan var mı? Yoksa her kes kafasına göre bir şeyler mi söylüyor? Gazipaşa’da arsa fiyatlarına gelince evet ciddi anlamda tapu ‘da satışların olduğunu görüyoruz.
 
Bazı emlak kulislerindeki söylentilere göre son bir yılda Gazipaşa’da 360’ın üzerinde arsa satılmış. Peki bu arsaları Gazipaşalı esnaflar mı aldı yoksa Gazipaşa’ya dışarıdan gelen yatırımcılar mı aldı? Aynı zamanda Gazipaşa emlak piyasasında sorulması gereken sorulardan biri de satılmış olan bu arsalar sadece yatırım amaçlı mı alındı yoksa alındıktan sonra amacı doğrultusunda hafriyat yapıldı mı?
 
Yine Gazipaşa da merak edilen, yapılan arsa satışlarında ki halk arasında konuşulan yüksek fiyatlar gerçek mi? Özellikle Gazipaşa sırtlarında yeni yapılmış olan büyük avokado bahçelerinin bir yıl önceki bedelleri ile günümüzdeki bahsi geçen fiyatları gerçek mi? Peki Gazipaşa da avokado bahçelerine devlet ne kadar teşvik verdi? Devlet tarafından avokado bahçelerine verilen teşviklerin ne kadarı hibe desteği…
 
Görünen o ki Gazipaşa tropikal meyve cenneti olmanın yanı sıra Antalya ‘nın belki de yatırım yapılması gereken en değerli ilçesi. Geçmişte Gazipaşa’ya yapılan yatırımları dikkate aldığımız da en çok devlet destekli muz seralarını görüyor olsak ta günümüzde bu trend avokado bahçesi. Bu arada merkezden dağlara doğru baktığımızda bir çok en az 50 dönümün üzerinde hazine arazilerine yapılmış olan seralar görüyoruz.
 
Peki muz serası yatırımında devletten dönüm başına ne kadar teşvik alınabiliyor? Muz serası yatırımı için yapılması gereken nelerdir? Gazipaşa da muz serası yapmak isteyenler ne kadar hibe desteği alabiliyor? Muz serası yada avokado bahçesi yatırımı yapmak isteyenler teşvik yada hibe desteği almak için nereye müracaat etmelidirler. Gazipaşa halkı bu konuda yetkililer tarafından bilgilendirildi mi? Hibe desteği ya da teşvik konularında bilgi sahibi olanlar kimlerdir?
 
Görüyorum ki Gazipaşa’da emlak fiyatlarında şimdilik arsa ve ev fiyatları almış başını gidiyor adeta.  Tabi ki ticaret bu. Değerinde müşterisini bulan emlakçılar satışlarını gerçekleştiriyor. Gazipaşa’mıza yapılan her türlü yatırımdan mutlaka Gazipaşa’mız kazançlı çıkacaktır. Antalya Gazipaşada Emlak & Gayrimenkul piyasasında şahsımın arzusu en doğru yatırım seçeneklerinde Gazipaşa turizminin de payını alması.
 
Gazipaşa’ya yatırım yapmak isteyenlerin en çok sorduğu sorular arasında bulunan:
 
* Gazipaşa’da Ev Fiyatları Ne Kadar?
* Gazipaşa’da 1+1 Daire Fiyatları Ne Kadar?
* Gazipaşa’da 2+1 Daire Fiyatları Ne Kadar?
* Gazipaşa’da 3+1 Daire Fiyatları Ne Kadar?
* Gazipaşa’da Dubleks Fiyatları Ne Kadar?
* Gazipaşa’da Bahçeli Ve Havuzlu Villalar Ne Kadar?
* Gazipaşa’da Villa Fiyatları Ne Kadar?
* Gazipaşa’da Arsa Fiyatları Ne Kadar?
* Gazipaşa’da Dükkan Fiyatları Ne Kadar?
* Gazipaşa’da Denize -0- Arsa Fiyatları Ne Kadar?
* Gazipaşa’da Denize Yakın Villalar Ne Kadar?
* Gazipaşa’da Denize Sıfır Villa Arsaları Ne Kadar?
* Gazipaşa’da Denizi Gören Site Arsaları Ne Kadar?
 
Gazipaşada Emlak & Gayrimenkul
 
Gazipaşa’da satılık restoran, Gazipaşa’da satılık restoran arsası, Gazipaşa’da satılık villa arsası, Gazipaşa’da satılık otel arsası, Gazipaşa’da satılık muz serası bahçesi, Gazipaşa’da satılık avokado bahçesi, Gazipaşa’da satılık tropikal bahçe arsası…
 
Arama motorları istatistik verilerine göre en çok arananlar listesinde olan Gazipaşa’da emlak fiyatları incelenmesi gereken veriler taşıyor olsa da sanırım burada dikkate alınması gereken unsurlardan en önemlisi Gazipaşa yatırımcılar için hedefte…
 
Antalya Gazipaşa da yatırım danışmanlığı yapan emlak ofisleri ya da yatırım danışmanları hakkında da ciddi anlamda da sanal istatistiklere göre Gazipaşa yatırım danışmanlığı konusunda talepler yükselmekte olduğu gibi bu konuda profesyonel ve konuya vakıf kişi yada kurumlar en çok arananlar listesinde.
 
Gazipaşa’ya yatırım yapmak isteyen “uluslararası yatırımcılara” sunabileceğimiz geçici hizmetler arasında ;
 
Gazipaşa’da yatırım yapmak isteyenlerin yatırım seçenekleri arasında bulunan yatırım fırsatlarında  merak ettikleri tüm detaylar istekleri doğrultusunda hazırlanarak kendilerine bir fizibilite şeklinde sunulur. Gazipaşa’ya yatırım yapmakta samimi gördüğümüz kişi yada kurumlar ’a bu doğrultuda talep edilen extra hizmetler sağlanır. (seyahat, konaklama, keşif, fiyat araştırması, özel kontratlar, tapu devri, geçici sözleşmeler, Hava limanı transferleri, vb.)
 
Ayrıca çözüm ortaklarım ile birlikte hazırlamış olduğumuz hazırda bekleyen en gerçekçi yatırım fizibilite raporları’ da  gazipaşaya yatırım yapmayı düşünen gerçekçi yatırımcılar tarafından incelenmeyi bekliyor… 
 
Gazipaşa’da beraber çalıştığımız  çözüm ortaklarımız içerisinde Gazipaşa’nın en güvenilir emlak ofisleri, gayrimenkul danışmanları, alanında uzman mimar, mühendis ve arsa sahiplerinden oluşan çevre ve konum bilgisine sahip araştırmacı iş ortaklarımızdan her biri ilgili çalışma izinleri ile resmiyet kazanmış “Gazipaşa’ya neden yatırım yapılması gerektiği” konusunda bilgilendirme arzusu içerisinde olan “yatırımcıları” istedikleri alanlarda bilgilendirmeyi bekliyor.
 
Ahmet Özdemir
+90 532 100 18 22 
ahmetabidoglu@gmail.com
Uluslararası Emlak & Gayrimenkul Yatırımcı Danışmanı
 
Gazipaşa’da Emlak Fiyatları…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler