loader
Gazipaşanın En İyi Plajları Yaz Sezonuna Hazır...

Gazipaşanın En İyi Plajları Yaz Sezonuna Hazır...

Gazipaşa Belediyesi, sahillerin daha temiz bir görünüme kavuşması için bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına başladı. elediye ekipleri, sıcakların artmasıyla birlikte sahil temizliği çalışma..

Gazipaşanın En İyi Plajları Yaz Sezonuna Hazır
 
Gazipaşa sahilleri yaz sezonuna hazırlanıyor. Belediye ekipleri, sahillerde temizlik çalışması yaptı.
 
Gazipaşa Belediyesi, sahillerin daha temiz bir görünüme kavuşması için bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına başladı.
 
GAZİPAŞA Belediyesi,  havaların ısınmasıyla birlikte sahillerde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Belediye ekipleri, ilçe genelindeki kıyıların daha temiz bir görünüme kavuşması için bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına başladı. 
 
Belediye ekipleri, sıcakların artmasıyla birlikte sahil temizliği çalışmalarına hız kazandırdı. Gazipaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,  vatandaşların daha temiz bir alanda deniz sezonu geçirebilmesi için 18 Nisan Pazartesi Günü, sabah saatlerinde Koru, Selinus ve Kahyalar sahillerinde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına başladı. 
 
Gazipaşa’nın dört bir tarafında çevre kirliliğini önlemek için titizlikle çalışmalarına devam eden ekipler, gelecek nesillere daha temiz bir Gazipaşa bırakabilmek için örnek olmaya devam ediyor.
 
Sahillerimizi Temiz Tutalım
 
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, temizlik çalışmaları hakkında konuştu. Belediye Başkanı Yılmaz, temiz bir doğa ve temiz bir çevre anlayışıyla, şehrimizin dört bir tarafında özveriyle çalışmalara devam ettiklerini söyledi. 
 
Gazipaşanın En İyi Plajları Yaz Sezonuna Hazır
Belediye Başkanı Yılmaz, sahillerin bakım ve temizliğinin düzenli olarak yapıldığını belirterek, özellikle sahillerde bulunan kum zambaklarını korumaya özen gösterdiklerini söyledi. Belediye Başkanı Yılmaz, “Sıcakların artış göstermesiyle birlikte, ilçemizin her noktasında olduğu gibi sahil şeridimizde de bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını başlattık. Ekiplerimizce ilçemizin genelinde temizlik çalışmaları düzenli olarak devam ediyor.  
 
Bakım, onarım ve temizlik çalışmalarımıza Kahyalar, Selinus ve Koru sahillerimizde devam ediyoruz. Belediye ekiplerimiz, çalışmalar esnasında gereken önlemleri alarak, sahillerimizde bulunan kum zambaklarını korumaya özen gösteriyor. 
 
Özveriyle çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Temiz bir doğa ve temiz bir çevre anlayışıyla, şehrimizin dört bir tarafında özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha temiz bir çevre için vatandaşlarımızdan da bu konuda duyarlılık göstermelerini rica ediyorum” sözleriyle konuşmasını tamamladı.
 
Gazipaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, alt geçit, piknik ve mesire alanlarının da bakımı ve temizliği düzenli olarak yapılıyor. Belediye ekipleri, sahillerde bakım ve onarım çalışmalarına bu hafta boyunca devam edecek.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap