loader
Gazipaşa' da Kiraz Üretiminde Doğancalının Yüzü Gülecek...

Gazipaşa' da Kiraz Üretiminde Doğancalının Yüzü Gülecek...

Kirazıyla ünlü güzel köyümüz Doğanca'da yetişen ilk kirazlar pazarda satışa sunulmuş. Geçen yıl kötü hava koşulları ve susuzluğun da etkisiyle kirazda hasat..

Rtük Bu Rezil Programlara Daha Ne Kadar Seyirci Kalacak?

Gazipaşa' da Kiraz Üretiminde Doğanca 'nın Yüzü Bu Yıl Gülecek
Fatih YILMAZ
 
Bugün sessiz cennet Gazipaşa'mızda Cuma Pazarı'nda köylümüz Mehmet Emine Sönmez'in paylaştığı bir fotoğraf çok hoşuma gitti. 
 
Kirazıyla ünlü güzel köyümüz Doğanca'da yetişen ilk kirazlar pazarda satışa sunulmuş. Geçen yıl kötü hava koşulları ve susuzluğun da etkisiyle kirazda hasat çok verimli olmamıştı. 
 
Ama bu sene tüm köylülerimizin yüzü gülüyor, zira bu yıl yüksek verim bekleniyor. 
 
Doğanca'da Allah'ın izniyle bu yıl yine tonlarca kiraz satılacak, hem iç tüketim hem de ihracat yapılacak. 
 
Köylümüz kazanacak, ülkemiz kazanacak. Herkese kolaylıklar diliyorum.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler