loader
Gazipaşa’da Kale Kafe Yeni Lezzetlerle Sizleri Bekliyor

Gazipaşa’da Kale Kafe Yeni Lezzetlerle Sizleri Bekliyor

Aslen Antalyalı olan Seher Özmak ve Gül Çölpez, 2-3 yıl önce Gazipaşa’da yaşama kararı aldı. Antalya’dan Gazipaşa’ya gelen girişimci kadınlar, cennetten bir köşe olan Gazipaşa’da yaşa..

Gazipaşa’da Kale Kafe Yeni Lezzetlerle Sizleri Bekliyor
 
GAZİPAŞA’DA kadın işletmeci ve girişimcilerin sayısı her geçen gün artıyor. Kale Kafe, birbirinden lezzetli meze ve yemeklerle müşterilerine hizmet veriyor. Ekmek arası kuzu kokoreç müşterilerden büyük ilgi görüyor. Seher Özmak ve Gül Çölpez, işyerlerine tüm ilçe halkını davet etti.
 
Aslen Antalyalı olan Seher Özmak ve Gül Çölpez, 2-3 yıl önce Gazipaşa’da yaşama kararı aldı. Antalya’dan Gazipaşa’ya gelen girişimci kadınlar, cennetten bir köşe olan Gazipaşa’da yaşamaya başladılar. Hayatlarının geri kalan bölümlerini Gazipaşa’da geçirmek isteyen, olan Seher Özmak ve Gül Çölpez, tarihi Selinus Kalesi yolunda bulunan Kale Kafe’yi devraldı. 
 
Gazipaşa’da Kale Kafe Yeni Lezzetlerle Sizleri Bekliyor
Seher Özmak ve Gül Çölpez, ortaklığında halkımızın hizmetine açılan Kale Kafe’de vatandaşlar ailesi ile birlikte nezih bir ortamda yemek yiyip, içkilerini yudumlayabilecek. Gazipaşa'yı çok sevdikleri için kafe işletmeciliği yapmaya karar verdiklerini belirten girişimci kadınlar, işyerlerinde alkol çeşitlerinin yanı sıra Antalya’ya özgü meze çeşitlerinin de bulunduğunu söylediler. 
 
Ekmek arası kuzu kokoreç, ev yapımı köfte ve balık çeşitleriyle müşterilerinin ağızlarını tatlandırıyorlar. Kale Kafe ayrıca, ‘Alkolünü kap gel, mezeler işletmeden’ şekliyle müşterilerine hizmet veriliyor.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler