loader
Gazipaşanın Gurur ve Umut Tablosu Oldular

Gazipaşanın Gurur ve Umut Tablosu Oldular

Toplam 10 tane okul takımı katılan yarışmada Gazipaşa istiklal Şehit süleyman Gür Madalyaları silip süpürdü. 22 Mart tarihleri arasında aydın ilinde yapılacak olan...

Gazipaşanın Gurur ve Umut Tablosu Oldular
Sadi GÜR 
 
12-13 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya da düzenlenen okul sporları yıldız erkekler kategorisinde Gazipaşa spor alanında da istiklal şehit Süleyman gür İlkokulu il birincisi oldu.
 
Toplam 10 tane okul takımı katılan yarışmada Gazipaşa istiklal Şehit süleyman Gür İlkokulu Madalyaları silip süpürdü. 22 Mart tarihleri arasında aydın ilinde yapılacak olan bölge şampiyonasında okulumuz ilimizi temsil edecek  öğrencilerimiz;
 
Ali Arda Uysal
Emirhan Ergin
Emirhan Kocabaş
Veli Mutlu
Onur Kaş 
 
takım olarak yarışacaklar  bu konuda  bizlere bir açıklama yapan  Yusuf Ateş Bizler öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.
 
Eminimki 22 Mart tarihinde yapılacak olan bölge şampiyonasında da başarı ile döneceğimize inanıyorum.  İlimizi temsil etmekten de mutluluk içindeyim  şimdiden yarışma için yogun bir çalışma yapıyoruz diyen Ateş şimdiden tüm yarışmacılara başarılar dilerim.
 
Bizlerde Gazipaşa Haberler olarak genç sporcu kardeşlerimize çanı gönülden başarılar dileriz...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler