loader
Milli Sporcumuzdan Şehitlerimize Asker Selamı

Milli Sporcumuzdan Şehitlerimize Asker Selamı

Millî motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu Superbike Dünya Şampiyonası’nda sezonun ilk yarışı olan Phillip Island Grand Prix’sinde zafere ulaştı...

Milli Sporcumuzdan Şehitlerimize Asker Selamı
GH - Sadi GÜR 
 
İdlip'te hain saldırı sonucu hayatını kaybeden vatan kahramanı şehitlerimiz için türkiye tek yürek olurken türkiyenin 4 bir tarafından birlik mesajları geldi.
 
Bu mesajlara birde Millî motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu, zafere ulaştığı Phillip Island Grand Prix’sinde asker selamı verdi..
 
Millî motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu Superbike Dünya Şampiyonası’nda sezonun ilk yarışı olan Phillip Island Grand Prix’sinde zafere ulaştı. 
 
Red Bull sporcusu Razgatlıoğlu, birinci bitirdiği sezonun ilk yarışının ardından asker selamıyla  zaferini kahraman mehmetçiğe adadı...
 
Alanya  esnafı  kahraman şehitlerimizin anısına 3 gün boyunca kepenk kapatırken Bir yürüyüş etkinliğinde Alanya spor gruplarından geldi ortaklaşa yürüyüş e davet edildi..


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler