loader
Emekliye 12.500 Tl Ek Gelir! Emekli Maaşı Ocak Zammı

Emekliye 12.500 Tl Ek Gelir! Emekli Maaşı Ocak Zammı

5000 TL emekli ikramiyesi ödemeleri gün gün yapılıyor. Emekli maaşı Ocak zammı ile milyonların geliri artacak. Emekliye zam öncesi bankalar emekli promosyon tutarlarını bir bir yenileme..

 
Emekliye 12.500 TL ek gelir! Emekli maaşı Ocak zammı öncesi yarış kızıştı: Düşük promosyon alanlar dikkat!
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak ekonomi haberlerinde kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
5000 TL emekli ikramiyesi ödemeleri gün gün yapılıyor. Emekli maaşı Ocak zammı ile milyonların geliri artacak. Emekliye zam öncesi bankalar emekli promosyon tutarlarını bir bir yenilemeye başladı. Banka promosyonları emeklilere ek gelir oluyor. 
 
Önceden düşük promosyon tutarıyla anlaşma yapmış emekliler için de cayma hakkı bulunuyor. Emekli promosyonları ne kadar, kaç TL oldu? İşte en yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi ve tüm detaylar...
 
Ocak ayında emekliye zam düzenlemesi geliyor. En düşük emekli maaşı artacak. Kök maaşlara zam yapılacak. Kapsamlı emekli zammı öncesi özel bankalar emekli promosyon tutarlarını güncelliyor. Banka promosyonu tutarları 12.500 TL'ye kadar yükseldi. En yüksek emekli promosyonu veren bankalar hangileri oldu. İşte detaylar...
 
5000 Tl Emekli İkramiyesi Gün Gün Hesaplara Yatıyor
 
12,2 milyon çalışmayan SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklisine 5000 TL ikramiyeleri gün gün hesaplara yatıyor. Tahsis numarasına göre 11-12 ve 13 Kasım'da SSK'ların Cumhuriyet ikramiyeleri hesaplara yattı.
 
Yarın Bağ-Kur ve emekli sandığı Cumhuriyet ikramiyesi ödemeleri yatacak.
 
Emekli Promosyon Tutarları Yükseliyor
 
Emeklilere maaşlarını o bankadan almaları karşılığında ödenen promosyon tutarları 12.500 TL'ye kadar yükseldi. Bankalar bir bir güncellemeye gidiyor. Yeni dönemde daha önce üç ayrı rakam olarak belirlenen promosyonda da değişiklik bekleniyor. Promosyon sınırları maaşlara göre şöyle belirlenmişti:
 
Emekli maaşı 3.500 liraya kadar olanlara 3.000 TL
3.500-7.500 lira (7.500 lira hariç) arası olanlara 3.500 TL
7.500-10.000 lira (10.000 lira hariç) arası olanlara 4.500 TL
10.000 lira ve daha fazla olanlara 5.000 TL
 
Promosyonda Sınır Da Artacak
 
7500 TL olarak belirlenen en düşük emekli maaşı Ocak ayında yeniden artacak. Dolayısıyla emekli promsoyon sınırları da bu rakamın çok altında kalacak. Bu nedenle yeni dönemde emekli promosyon sınırlarının yükseltilmesi bekleniyor.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler