loader
Kooperatifçilik Otobüsü Yarın Gazipaşa’ya Geliyor...

Kooperatifçilik Otobüsü Yarın Gazipaşa’ya Geliyor...

Yenilikleri ülkemizin ekonomik ve sosyal yapısına uygun olarak topluma kazandırmak gibi temel amaçlar göz önünde bulundura 'rak ‘Kooperatifçilik Tanıtım...

Kooperatifçilik Otobüsü Yarın Gazipaşa’ya Geliyor...
 
TİCARET Bakarlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından 12 ili kapsayan Kooperatifçilik Otobüsü'nün yarınki durağı Gazipaşa oluyor. 
 
Ülkemizdeki kooperatifçilik sektörünü daha ileri seviyelere taşımak, toplumdaki kooperatifçilik imajını olumlu yönde güçlendirmek ve dünyadaki kooperatifçilik alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek bu alandaki yenilikleri ülkemizin ekonomik ve sosyal yapısına uygun olarak topluma kazandırmak gibi temel amaçlar göz önünde bulundurarak ‘Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi’ hayata geçirildi. 
 
Gazipaşa haberlerde yer alan haberde;
Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında hayata geçirilen kooperatifçiliği en iyi şekilde tanıtmak, alanında uzman kişiler tarafından markalaşma, pazarlama eğitimlerinin verileceği 'Kooperatifçilik Otobüsü'nün yarınki durağı Gazipaşa olacak. Ticaret Bakanlığı İl Ticaret Müdürlüğünce, Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında ilçede bir dizi program yapılacak.  
 
Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk’ün katılımıyla, Tropikal Meyve Üreticileri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ziyaret edilecek. Daha sonra Gazipaşa kooperatifi ortak ve yöneticileri ile üreticilerin katılımıyla saat 16.00’da Gazipaşa Öğretmenevi’nde toplantı yapılacak.  Toplantıda Erdinç Yalçınkaya tarafından proje tanıtımı yapılarak, kısa bir kooperatifçilik sunumu gerçekleştirilecek.  
 
İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanı Asım Çalış, kooperatiflere yönelik ihracat eğitimi verecek. Mesut Öztürk tarafından ise İyi tarım uygulamaları eğitimi verilecek. Programın ardından saat 18.00’da kooperatifçilik otobüsü Antalya merkeze doğru hareket edecek.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler