loader

Gazipaşa Doğa Ve Bisiklet Gezginlerinden Örnek Davranış'lar

Doğa'ya saygı ve doğa'yı koruma amaçlı örnek davranış 'ları ilgimizi cekti. Sorumsuz kişiler tarafından duyarsızca doğaya atılan çöpleri...

Gazipaşa Doğa Ve Bisiklet Gezginlerinden Örnek Davranış'lar...
 
Gazipaşa Haberler Olarak;
Gazipaşa doğa ve bisiklet gezginlerinin doğa'ya saygı ve doğa'yı koruma amaçlı örnek davranışları ilgimizi cekti.
 
Sorumsuz kişiler tarafından duyarsızca doğaya atılan çöpleri toplayan ve bu konuda "farkındalık" oluşturmaya çalışan grup üyelerine özellikle teşekkür ediyoruz. 
 
Gazipaşa Doğa Ve Spor Haberleri Çalışanları Olarak;
Gazipaşa doğa sporlarına öncülük eden Gazipaşa doğa ve bisiklet gezginleri grubunun ilgili bazı videolarını sizlerle paylaşmak istedik. 
Gazipaşa Doğa Ve Bisiklet Gezginlerinden Örnek Davranış'lar
Ümit ederizki Gazipaşa'da bu tur etkinlikler Gazipaşa turizmi açısından da bu konuda yeni açılacak isletmeler, spor ve sağlık kuruluşları vesilesi ile önümüzdeki günlerde bir alışkanlık haline gelir. 
 
Gazipaşa Doğa ve Bisiklet Gezginleri;
Bu çöpleri bizim değil ama çevre hepimizin!!!  "Doğa yaksa biz de yokuz" Diyorlar...
 
Gazipaşa Doğa Ve Bisiklet Gezginlerinin Sağlık Ve Spor Açısından Doga İle İç İçe Örnek Videolarını Sizlerin Begenisine Sunuyoruz...
 
Gazipaşa Doğa ve Bisiklet Gezginleri Gezisi "Yol ver Dağlar"
 
Gazipaşa Doğa ve Bisiklet Gezginleri Gezisi "Hüseyin TUNÇ"
 
Gazipaşa Doğa Ve Bisiklet Gezginleri... (sağlık ve yaşam)
 
Gazipaşa Doğa Ve Bisiklet Gezginlerinden Örnek Davranış...
 

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler