loader
Gazipaşa Dezenfekte Edildi

Gazipaşa Dezenfekte Edildi

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınını önleme ve virüsün yayılmasının önüne geçmek için devletim tüm kurumları çalışırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi de tüm tedbirlerini aldı...

Gazipaşa Dezenfekte Edildi
 
TÜRKİYE’DE yeni tip koronavirüsün (KOVİD-19) görülmesinin ardından yurt genelinde alınan tedbirler kapsamında Gazipaşa’daki kamu kurum ve kuruluşları dezenfekte edildi. 
 
Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınını önleme ve virüsün yayılmasının önüne geçmek için devletim tüm kurumları çalışırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi de tüm tedbirlerini aldı. Antalya merkez ve ilçelerde koronavirüs mücadelesini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’daki kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışması yaptı. 
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi İlaçlama ekipleri, Gazipaşa Belediyesi,  Hükümet Konağı, Adalet Sarayı, İlçe Jandarma Komutanlığı,  İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaymakamlık Lojmanı başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları solisyon ve ilaçlarla dezenfekte edildi.  
 
Resmi kurum ve kuruluşlarındaki ofisler, ortak kullanım alanları ve birimler en ince ayrıntısına kadar dezenfekte edildi.  Türkiye’de görülen koranavirüs vakası 6’ya çıktı. 
 
5 vakanın tamamı doğrudan birbiriyle bağlantılıyken, umreden dönen bir vatandaşa yapılan testin sonucu da pozitif çıktı. Böylelikle umreden dönen vatandaşların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Ankara ve Konya'daki bazı yurtlarda karantinaya alındığını açıkladı.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler