loader
Gazipaşa'da Zabıta Ekipleri Sıkı Denetimde...

Gazipaşa'da Zabıta Ekipleri Sıkı Denetimde...

azipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında faaliyetleri geçici süreyle durdurulanlar işyerlerinde ve açık olan dükkanlarda denetim...

Gazipaşa'da Zabıta Ekipleri Sıkı Denetimde...
 
Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında faaliyetleri geçici süreyle durdurulanlar işyerlerinde ve açık olan dükkanlarda denetim yaptı. Zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın 81 ilin valiliklerine gönderdiği yeni alınacak koronavirüs tedbirlerine ilişkin genelge kapsamında faaliyetlerini durdurması gereken işletmeleri kontrol etti. 
 
Son genelge ile Gazipaşa’da faaliyet gösteren kafe, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, internet kafe, kapalı çocuk oyun alanları, çay bahçesi, dernek lokalleri, hamam, ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulmuştu.
 
KRİTİK UYARILAR
12 kişilik gruplar halinde denetim yapan zabıta ekipleri, kapalı işyerlerinin yanısıra ilçede açık olan yeme-içme işletmelerinin hijyen ve temizlik kurallarına uygunluğunu da denetledi. Gazipaşa Zabıta Müdürü Fatih Uysal, genelge ile ilçede 108 işyerinin geçici olarak kapatıldığını söyledi. 
Gazipaşa'da Zabıta Denetimde
Zabıta Müdürü Uysal, denetimlerin belirli aralıklarla devam edeceğini belirterek, “Şuanda İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu bir genelge var. Bu genelge doğrultusunda zabıta ekiplerimiz, kapalı işyerlerini denetledi. Ayrıca kapanmasına karar verilmeyen, lokanta, restoran, pastane, fast food ve tostçuları da denetledik. 
 
Masalar arasına birer metre boşluk bırakılması, çalışanların eldiven ve bono takılması gerektiğini hatırlattık. Bu işyerlerine giden vatandaşlarımız oralarda uzun süre oturup yemek ve tatlı yemesinler. Zaruri ihtiyaçlarını alıp işyerlerinden çıksınlar. Zabıta Müdürlüğü olarak kapalı işyerlerinin denetimini yapacağız. Diğer işyerlerinde ise hijyen denetimlerimiz devam edecek” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler