loader
Gazipaşa'da Zabıtadan Piknik Yasağı Uyarısı

Gazipaşa'da Zabıtadan Piknik Yasağı Uyarısı

park ve mesire alanlarında mangal yakılmasını ve piknik yapılmayacağını duyurdu. Bu kararın ardından Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdür...

Gazipaşa'da Zabıtadan Piknik Yasağı Uyarısı
 
Gazipaşa Belediyesi, koronavirüs nedeniyle alınan tedbirleri anında hayata geçiriyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle yeni önlemler alındı. Tarım ve Orman Bakanlığı koronavirüse karşı olarak mangal ve piknikleri ikinci bir duyuruya kadar yasakladı. 
 
Bakanlık bahçe, park ve mesire alanlarında mangal yakılmasını ve piknik yapılmayacağını duyurdu.
 
Bu kararın ardından Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, harekete geçekerek piknik ve mesire alanlarına uyarıcı afişler astı. Zabıta ekipleri, Selinus Sahili, Fener Mesire Alanı ve Kahyalar sahilindeki piknik ve mangal yakılmasının yasaklandığını söyledi. 
 
Belediye tarafından hazırlanan uyarıcı afişlerde, “Koronavirüs salgını önemleri kapsamında bahçe, park ve mesire alanlarında mangal ve piknik yapmak yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederim” ifadeleri yer aldı.
 
Zabıta Müdürü Fatih Uysal, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından alınan karar sonrası gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. Müdür Uysal, “Konuyla ilgili bilgi ulaşır ulaşmaz belediyemize ait piknik alanlarına uyarıcı afişler astık. Pikniğe gelen vatandaşlarımızı uyardık. 
 
Piknik alanlarında ikinci bir emre kadar mangal yakılamayacağı konusunda uyardık. Zabıta Müdürlüğü olarak,  yasak kararının takibini yapacağız. Yeni bir emir gelene kadar uyarılarımız sürecek” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler