loader
Gazipaşa'da korona virüs Önemleri Arttırıldı

Gazipaşa'da korona virüs Önemleri Arttırıldı

Gazipaşa Belediyesi, tüm dünyada salgına neden olan yeni tip koronavirüsten korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor...

Gazipaşa'da korona virüs Önemleri Arttırıldı
 
Gazipaşa Belediyesi, tüm dünyada salgına neden olan yeni tip koronavirüsten korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, Gazipaşa Devlet Hastanesi’nin çevresini sabunlu suyla yıkadı. 
 
Gazipaşa Belediyesi, koronavirüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamında ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Gazipaşa’da koronavirüs salgınının yayılmasına yönelik alınan tedbirler kapsamında dışarıya çıkan kişilerin beraber oturmasını engellemek için meydanlarda ve parklarda bulunan banklar şeritlerle kapatıldı. 
 
Çocuk oyun grupları ve spor ekipmanlarının da etrafı şeritle çevrilerek girilmesi yasaklandı. Koronavirüs salgınıyla sıkı bir şekilde mücadele eden Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde dezenfekte çalışması yaptı.  
 
Gazipaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Devlet Hastanesi’nin çevresi sabunlu suyla yıkanarak dezenfekte edildi. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ilçe halkından panik yapmadan, kişisel tedbirlerini almalarını istedi. 
 
Başkan Yılmaz, “Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa Devlet Hastanesi çevresinde dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdiler. Vatandaşlarımızın panik yapmadan, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak kişisel tedbirlerini almalarını rica ediyorum” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler