loader
Gazipaşa Çiçek Açtı...

Gazipaşa Çiçek Açtı...

Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan mevsimlik çiçek ekimi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehir giriş ve çıkışları başta olmak

Gazipaşa Çiçek Açtı...
 
Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde yapılan çalışmalar kapsamında ilk etap da 3 bin adet bitki, gül ve çiçek toprakla buluştu. 
 
Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan mevsimlik çiçek ekimi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 
 
Ekipler, şehir merkezinde başlattıkları ağaçlandırma, bitkilendirme, çiçeklendirme ve bakım onarım çalışmalarını şehrin geneline yayarak sürdürüyor. 
 
Şehir giriş ve çıkışları başta olmak üzere kavşaklarda da yapılan çalışmalar neticesinde bu alanlara farklı bir görünüm kazandırılıyor.
 
Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce Cumhuriyet Meydanı, Bankalar Caddesi ve Deniz kızı kavşaklarında rengarenk mevsimlik çiçeklerin ekimi yapıldı. 
 
Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri oluşturulan serada mevsimlik çiçek ve çalı grubu bitkileri yetiştirme amacıyla çalışmalarına hızla devam ediyor.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler