loader
Belediye Başkanı Koronavirüs Tedbirlerini Açıkladı

Belediye Başkanı Koronavirüs Tedbirlerini Açıkladı

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, makamında basın mensuplarıyla bir araya gelerek koronavirüse karşı bu..

Belediye Başkanı Koronavirüs Tedbirlerini Açıkladı 
 
GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yeni tip koronavirüs nedeniyle bugüne kadar alınan tedbirleri ve belediye olarak virüse yönelik tedbir çalışmalarını anlattı.
 
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, makamında basın mensuplarıyla bir araya gelerek koronavirüse karşı bu güne kadar alınan tedbirler ve çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Toplantı, ateş ölçümü ve dezenfekte önlemlerinin yanı sıra sosyal mesafe kuralları kapsamında yapıldı. 
 
Başkan Yılmaz, koronavirüs tedbirleri nedeniyle belediye çalışanlarından kronik rahatsızlığı olanları, belli bir yaşın üzerinde olanları izne gönderdiklerini belirterek, “Koronavirüs tedbirleri nedeniyle belediye çalışanlarımızın büyük kısmını gönderdik. Kronik hastalığı olanlar, belli bir yaşın üzerinde olanların hepsine izin verdik. 
 
Çalıştıkları ortamlarda çok kalabalık olmasınlar diye yıllık izin kullanamamış arkadaşların bir kısmını zorunlu izne dahil ettik. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimize takviyeler yaptık. Diğer birimlerden buralara kaydırmalar oldu. Parke döşeme, yol yapımı, yağmursuyu hattı döşeme gibi çalışmalarımızı biraz rölantiye aldık" dedi.
 
Gazipaşa Belediyesi sağlık personeli tarafından, belediyeye giriş yapan vatandaşların ve çalışan tüm personellin periyodik aralıklarla ateş ölçümlerinin yapıldığını aktaran Başkan Yılmaz, "Bugüne kadar yüksek ateşi olan çalışma arkadaşımıza rastlamadık. Zaman zaman sahada çalışan arkadaşlarımızın da ateş ölçümleri yapılıyor. 
 
İlçemiz genelinde kamu binaları çevrelerinde, cadde ve sokaklarda düzenli aralıklarla, tanker araçlarımızla dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Şehri baştan sona dezenfekte ettik. Sadece cadde ve sokakları değil, kamuya ait bütün binaları ilaçlıyoruz. Pazar yeri giriş çıkışlarına giren çıkan kişilerin el dezenfektasyonu yapması için dezenfektasyon makineleri koyduk" dedi


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler