loader
Göktepe Belediye Başkanı Doğandan 4000 Maske

Göktepe Belediye Başkanı Doğandan 4000 Maske

Göktepe’de üretimi gerçekleş 'tirilen 4000 adet maskeyi belediyemize bağışladı. Yarın Cuma pazarı girişinde elimizdeki maskelerle birlikte vatandaş..

Göktepe Belediye Başkanı Doğandan Gazipaşaya 4000 Maske...
 
Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmazı makamında ziyaret etti.
 
Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz Göktepe Belediye Başkanımız Mustafa Doğan'a yapmış olduğu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Dedi.
 
Göktepe’de üretimi gerçekleştirilen 4000 adet maskeyi belediyemize bağışladı. Yarın Cuma pazarı girişinde elimizdeki maskelerle birlikte vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtım gerçekleştireceğiz. Dedi.
 
Göktepe Belediye Başkanı Mustafa DOĞAN Kimdir?
1 Ekim 1969’da Karaman’ın Ermenek ilçesinde doğdu. İlkokulu Köyü Esentepe’de, orta ve lise tahsilini Sarıveliler Göktepe Kasabasında tamamladı. 1989 yılında Trakya Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulu’nu bitirdikten sonra, Mardin’de dört yıl öğretmenlik yaptı. 
 
Daha sonra 6 yıl Sarıveliler İlçesinde (Adiller) yöneticilik görevinde bulundu. 2000 yılında Eskişehir Anadolu Ünv. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, Ocak ayında Ermenek Fikret Ünlü YİBO’ya Kurucu Müdür olarak atandı. 15 yıl bu görevi yürüttü.
 
​Kurucusu olduğu Ermenek Fikret Ünlü YİBO da yoksul, eğitime susamış, köylü çocuklarının idolu oldu. Sayıları dört bine yaklaşan, Taşeli’nin 35 köyünden gelen Kır Çiçeklerini; Cumhuriyetçi, özgür ruhlu, araştırmacı, Büyük Atamızın kurduğu Aydınlık Türkiye yolunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarının ve Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin kocaman yürekli savunucuları olmalarını sağladı. 
Göktepe Belediye Başkanı Doğandan Gazipaşaya 4000 Maske
Okul bahçesinde 3 binin üzerinde ağaç dikmiş, Köy Enstitülerinin benzeri, emsalsiz bir yatılı okul oluşmasına öncülük ederek, Taşeli Bölgesine farklı bir eğitim anlayışı kazandırmıştır. İdareciliği yaptığı bu süreçte, binlerce öğrencinin hayatında farklılıklar oluşmasını sağlayarak, Ermenek ve Karaman’ın Eğitim Meşalesinin Türkiye’nin en üst noktasına çıkarılmasına katkı sağlamıştır. 
 
Eğitimi sadece akademik başarı olarak görmeyip, sportif ve sosyal faaliyetlere de önem vermiştir. Beş yüz yatılı kapasiteli ve yıllık, 1,5 trilyonluk bütçeye sahip bir okulu, Türkiye’nin en güzel YİBO’su haline getirmekle, çalışma arkadaşlarına güven, koordinasyon ve müteakibinde gelen başarıyla, herkesin saygı ve sevgisini kazandı. Çalışmaları ve 25 trilyon gibi bir bütçeyi en iyi şekilde yönetmesi, kendisini Taşeli’nin sevilen ve aranan saygın bir kişisi yaptı.
 
Köyünde kuruluşuna öncülük ettiği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile mahallesindeki tüm üniversite öğrencilerine burs yardımında bulundu. Eğitim liderliği ile binlerce öğrencinin elinden tutup, binlerce anne ve babanın yüreklerine dokundu.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler