loader
Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz 'dan Çağrı..

Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz 'dan Çağrı..

İhtiyaç sahibi kişilerin belirlenmesinde ve dağıtımların yapılmasında Gazipaşa Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal..

Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'dan Çağrı
Koronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi kişilere ayni yardım yapmak isteyen hemşehrilerimizin yazılı talebine istinaden ayni yardım kolilerinin ihtiyaç sahibi kişilere ulaşmasında Belediyemiz aracılık etmektedir. 
 
İhtiyaç sahibi kişilerin belirlenmesinde ve dağıtımların yapılmasında Gazipaşa Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu ile koordineli bir şekilde çalışılmaktadır. 
 
Belediyemiz ayni ya da nakit yardım kampanyası düzenlememiştir. Sadece gönüllü olarak ayni yardım da bulunmak isteyen kişilerin yardımlarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında Vefa Sosyal Destek Grubu ile beraber yardımcı olunmaktadır.
 
Diğer taraftan, Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan sıkıntılı günlerin atlatılması ve yaklaşan Ramazan ayının sorunsuz bir şekilde yaşanması için Gazipaşa Belediye Başkanlığımızca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapılan Gıda Yardımı desteği sürdürülecektir.
 
Saygılarımla.
Mehmet Ali YILMAZ
Gazipaşa Belediye Başkanı


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler