loader
Delik Deniz ve Kral Koyu...

Delik Deniz ve Kral Koyu...

Gazipaşa’da gezilecek yerlerden Delik Deniz ve Kral Koyu nerededir? Harika doğası ve temiz atmosferi ile Delik Deniz ve Kral Koyuna nasıl gidilir...

Delik Deniz ve Kral Koyu
 
Gazipaşa’da gezilecek yerlerden Delik Deniz ve Kral Koyu nerededir? Harika doğası ve temiz atmosferinde muhteşem zamanlar geçirebileceğiniz Delik Deniz ve Kral Koyuna nasıl gidilir? Gazipaşa’daki tarihi yerlerden olan Delik Deniz ve Kral Koyuna daha önce gittiniz mi? 
 
Delik Deniz ve Kral Koyu...
Gazipaşa Haberleri olarak yaptığımız araştırmaya göre hazırladığımız haberi okumaya başlayabilirsiniz…
 
Saklı cennet olarak nitelendirilen ve Gazipaşanın tarihi yerlerinden olan Delik Deniz ve Kral Koyu, Gazipaşa’nın Güneyköy Köyü sınırları içerisinde bulunmaktadır. Çok fazla geniş bir alana sahip değildir. Küçük bir kıyı şeridi ve taşlık bir kumsalı vardır.
 
Delik Deniz ve Kral Koyu...
Koyun asıl dikkat çeken noktası, deniz ile birleştiği yerdir. Büyük bir kayalık, denizin üzerinde köprü vaziyeti görerek saklı bir koya giriş için olanak sağlamıştır. 
 
Gazipaşada Kamp alanı denildiğinde ilk sıralarda yer alan Delik Deniz ve Kral Koyu, oldukça berrak sulara ev sahipliği yapar.
 
Delik Deniz ve Kral Koyu...
Karadan, doğrudan ve kolay ulaşım seçeneği yoktur. İlk olarak Antiocheia Ad Cragum Antik Kenti’ne gelinir. Bir süre yaya olarak gidildikten sonra ulaşım sağlanır. Buna karşılık ilçe merkezinden tekne kiralayıp gelmek de mümkündür. 
 
Delik Deniz ve Kral Koyu...
Antalya Gazipaşa Haberleri Not;
Delik Deniz ve Kral Koyu’na giriş ücretsizdir.
 
Antalya Gazipaşa'da Gezilecek Yerler Haberlerimizi Bu Linki Tıklayarak İnceleyebilirsiniz…
 

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler