loader
Yalan Dünya Mağarası...

Yalan Dünya Mağarası...

Gizemli Yalan Dünya Mağarasına nasıl gidilir? Gazipaşa’daki tarihi yerlerden olan Yalan Dünya Mağarasına daha önce gittiniz mi? Gazipaşa’da gezilecek yerler..

Yalan Dünya Mağarası
 
Antalya Gazipaşa’da gezilecek yerlerden Olan Yalan Dünya Mağarası nerededir? Harika doğası ve temiz atmosferinde muhteşem zamanlar geçirebileceğiniz Gizemli Yalan Dünya Mağarasına nasıl gidilir?
 
Yalan Dünya Mağarası...
Gazipaşa’daki tarihi yerlerden ve Gazipaşa turizminde çok önemli bir yeri olan  Yalan Dünya Mağarasına daha önce gittiniz mi? Gazipaşa Haberleri olarak yaptığımız araştırmaya göre hazırladığımız Yalan Dünya Mağarası haberini okumaya başlayabilirsiniz…
 
Yalan Dünya Mağarası...
Yalan Dünya Mağarası Ziyaretçi Alanı
Akdeniz kıyı kesiminde mağara turizmciliği söz konusu olduğunda ilk sıralarda yer alan Yalan Dünya Mağarası, Gazipaşa’nın Beyrebucak Mahallesi sınırları içerisinde, ilçe merkezinin 10 kilometre doğusunda yer almaktadır. 
 
Yalan Dünya Mağarası...
Yılın hemen her mevsiminde ortalama sıcaklığının 25 ile 28 derece arasında değişmesi, ilgi çekici bir nokta olmasına olanak sağlamıştır.
 
Tam uzunluğu belli olmayan mağaranın yaklaşık olarak 450 metrelik kısmı turizme açılmıştır. Mağaranın içerisinde yaklaşık olarak 3 faklı salon bulunurken, hemen her noktasında sarkıt ve dikit görmek mümkündür. 
 
Yalan Dünya Mağarası...
Özellikle ilk 100 metrelik yürüyüş platformunun ardından ulaşılan geniş salon dikkatleri üzerine çekmektedir.
 
Gazipaşa Haberler Not;
Yalan Dünya Mağarası’na giriş ücreti ....... TL’dir.
 
Yalan Dünya Mağarası...
Bu Linki Tıklayarak Gazipaşanın Tarihi Ve Özellikleri Haberlerimizi İnceleyebilirsiniz…
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler