loader
Kangal Köpeklerine Bir Aylık Yavru Sıpayı Parçalattı !!!

Kangal Köpeklerine Bir Aylık Yavru Sıpayı Parçalattı !!!

Vahşetin böylesi görülmedi !!! görüntüleri sonrası harekete geçen "Haytap" Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle anne eşeği kurtardı. Sıpa ise kan kaybından öldü...

Kangal Köpeklerine Bir Aylık Yavru Sıpayı Parçalattı !!! 
Vahşetin böylesi görülmedi !!! Başkentte, kangal köpeklerinin anne eşek ve sıpasına saldırtılması görüntüleri sonrası harekete geçen Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle anne eşeği kurtardı. Eşeğin Sıpası ise kan kaybından öldü...
 
Kangal Köpeklerine Yavru Sıpayı Öldürttü !!!
HAYTAP'tan yapılan açıklamaya göre, sosyal medyada paylaşılan "kangal köpeklerinin anne eşek ve yavru sıpasına saldırtılması" görüntüleri sonrası gelen ihbarlar üzerine federasyon temsilcileri harekete geçti.
 
Kangal Köpeklerine Yavru Sıpayı Öldürttü !!!
Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu pazar günü, Ankara Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü desteğiyle tüm gün süren operasyonla anne eşek köyde bulundu ve kurtarıldı. Yavrusu sıpanın ise kan kaybından öldüğü belirlendi.
 
Kangal Köpeklerine Yavru Sıpayı Öldürttü !!!
Anne eşek, nakil aracıyla Haymana'dan Bursa'daki HAYTAP Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne doğru yola çıktı. İlk tedavisinin ardından bundan sonraki hayatını çiftlikte geçirecek.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler