loader
Berber Ve Kuaför Salonları 11 Mayısda Açılıyor...

Berber Ve Kuaför Salonları 11 Mayısda Açılıyor...

Berber, kuaför, güzellik salonu gibi işletmeler 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek. Alışveriş merkezleri 11 Mayıs'tan itibaren hizmet vermeye başlayabilecek...

Berber Ve Kuaför Salonları 11 Mayısda Açılıyor...
 
Berber, kuaför ve güzellik salonları için yeniden açılma tarihi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Berber, güzellik salonu ve kuaförlerde salgına karşı alınacak önlemler ve çalışma saatleri İçişleri Bakanlığı tarafından belirlendi. Peki berberler ne zaman açılacak? Virüse karşı ne gibi önlemler alındı?
 
Berberler ne zaman açılacak? Berber, güzellik salonu ve kuaförler için çalışma şartları belli oldu..
 
21 Mart’tan beri kapalı olan berber, kuaför, ve güzellik salonları 11 Mayıs Pazartesi günü açılıyor. İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklama ile açılacak olan berber, güzellik salonu ve kuaförlerde alınacak önlemler belirlendi. Peki berberler ve kuaförler ne zaman açılacak?
 
Berber Ve Kuaförler Ne Zaman Açılacak?
Corona virüsü salgınında atılacak adımları kabine toplantısı sonrasında basın mensupları ve vatandaşlarla paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Berber, kuaför, güzellik salonu gibi işletmeler 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek. Alışveriş merkezleri 11 Mayıs'tan itibaren hizmet vermeye başlayabilecek” dedi.
 
Berber Kuaför Ve Güzellik Salonlarında Alınacak Önlemler...
İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Pazartesi günü açılacak olan berber, güzellik salonu, kuaförler, 09.00-21.00 saatleri arasında faaliyet yürütebilecek.
 
Berber, güzellik salonu, kuaförlerde, müşterilere, randevu sistemiyle hizmet sunumu esas olacak. Bu iş yerlerinde çalışanlar muhakkak surette maske kullanacak, müşteriler ise işlem süresince maske kullanacak ancak yapılacak işleme göre müşteriler maskeyi çıkarabilecek” ifadelerine yer verildi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler