loader
Gazipaşa Belediyesi Memur Alımında Son Gün 21 Ağustos

Gazipaşa Belediyesi Memur Alımında Son Gün 21 Ağustos

Gazipaşa Belediyesi şartların sağlaması gereken on memur alımı yapılacaktır. Kadro dereceleri 9 ve 10 olmak şartı ile boş kadrolarda görevlendirilmek üzere memur...

Gazipaşa Belediyesi Memur Alımında Son Gün 21 Ağustos...
 
Gazipaşa belediyesi tarafından açıklanan iş ilanında, belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS taban puanı şartlarını taşımak kaydıyla 10 memur alımı yapılacağı ilan edildi.
 
Antalya Gazipaşahaberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre Gazipaşa Belediyesi Memur Alımında başvurular için son gün son gün 21 Ağustos 2020…
 
Antalya Gazipaşa belediyesi tarafından açıklanan iş ilanında, belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS taban puanı şartlarını taşımak kaydıyla 10 memur alımı yapılacağı ilan edildi.
 
Gazipaşa Belediyesi Memur Alımında Resmi İlan;
 
Gazipaşa Belediye Başkanlığı, 657 sayılı Memurlar yasasına tabi olmak kaydı ile görevlendirilmek üzere; İlk kez işe alınacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği kurallarına göre unvanı, derecesi, nitelikleri, KPSS şartı, ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.
 
Gazipaşa Belediyesi Memur Alımında İstenilen Belgeler Nelerdir?
 
1. Mezuniyet diplomasının belgesinin aslı veya noter onaylı örneği
2. Yabancı okullardan mezun olanlar için denklik belgesi
3. KPSS Sonuç Belgesi
4. Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge
5. 2 adet vesikalık biyometrik fotoğraf
 
Gazipaşa Belediyesi şartların sağlaması gereken on memur alımı yapılacaktır. Kadro dereceleri 9 ve 10 olmak şartı ile boş kadrolarda görevlendirilmek üzere memur alımı yapılacaktır. 7 kişi 9 ncu dereceden alım yapılırken 3 kişi de 10 ncu Dereceden işe alınacaktır.
Gazipaşa Belediyesi Memur Alımında Son Gün 21 Ağustos
Gazipaşa Belediyesi Memur Alımında Sınav İle İlgili Bilgiler Nelerdir?
 
Adaylar belirtilen başvuru belgelerini 19 Ağustos 2020 ve 21 Ağustos 2020 tarihine kadar elektronik olarak yapılacak.
 
Sınav yeri başvuru yapmış olan kişiler için 31 Ağustos 2020 tarihinde saat 10.00’ da başlayacak olup sözlü olarak gerçekleştirilecektir.
 
Gazipaşa Belediyesi Memur Alımında GENEL ŞARTLAR
 
01. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
02. otuz 30 yaşını geçmemiş olmak şartı.
03. Kamusal haklardan yoksun olmamak.
04. Bilerek veya bilmeyerek yapılmış olan bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha çok hapis cezasına mahkum olmamak.
 
06. TCK 53’üncü maddesi içinde belirtilen vakitler geçmiş bile olsa; bilerek yapılan bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar işlememiş olmak.
 
Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanmamak.
 
07. Anayasa düzene, özel hayata ve hayatın gizli alanına, cinsel içerikli dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu madde suçlarından hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak.
 
08. Görevini yapmaya engel olacak beden ve ruh hastalığı ile engeli bulunmamak.
 
Gazipaşahaberler Olarak Tavsiyemiz Bu Linki Tıklayarak Gazipaşa Turizm  Haberlerimizi'de İnceleyebilirsiniz…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler