loader
Gazipaşa'da Berberin KoronaVirüs Testi Pozitif Çıktı

Gazipaşa'da Berberin KoronaVirüs Testi Pozitif Çıktı

Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre; Geçtiğimiz perşembe günü durumundan şüphelenen ve Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde...

Gazipaşa'da Berberin KoronaVirüs Testi Pozitif Çıktı
 
Gazipaşada faal olarak çalışan bir berberin koronavirüs testinin pozitif çıkması büyük bir paniğe neden oldu. 
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre;
Geçtiğimiz perşembe günü durumundan şüphelenen ve Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde test yaptıran bir berberin koronavirüs olduğu anlaşıldı. 
 
Kurban Bayramı'nda yaşanan yoğunluktan kaynaklanan ve tatilcilerin duyarsız davranışları kendisini KoronaVirüs vakası sayılarında hissettirmeye başladı. 
 
Sağlık Yetkilileri tarafından tedaviye alınan H.U. isimli esnafın müşterilerini ve temasa geçtiği kişileri tek tek arayarak bilgi verdi. Genel sağlık durumu iyi olan H.U'nun tedavisi evinde yapılıyor.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler