loader
Kaymakam Cemil Öztürk’ten Gazipaşa Halkına Çağrı...

Kaymakam Cemil Öztürk’ten Gazipaşa Halkına Çağrı...

Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk, kurban bayramının ardından koronavirüs ile ilgili sağlık ve hijyen kontrollerinin devam ettiğini ve ilçemizde pozitif...

Kaymakam Cemil Öztürk’ten Gazipaşa Halkına Çağrı ...
 
Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk, kurban bayramının ardından koronavirüs ile ilgili sağlık ve hijyen kontrollerinin devam ettiğini ve ilçemizde pozitif vakalarında son günlerde artış gösterdiğini belirtti.
 
Antalya Gazipaşada Gazipaşada Resmi Dairelerden Kaymakam Cemil Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;
 
Korona virüs Pandemi denetimleri kapsamında ilçemiz sahil kesiminde denetimlerimiz aralıksız devam etmektedir. 
 
Kurban bayramı sonrasında Ülke genelindeki pozitif vaka artışlarına paralel olarak ilçemizdeki vaka sayıları da artmaktadır. 
 
Unutmayalım ki, virüse karşı en etkili korunma şekli alınan tedbirlere titizlikle uymaktır” paylaşımında bulunarak vatandaşları uyardı.
 
Antalya Gazipaşa Haberleri olarak;
Umudumuz ilçemizde ve tüm Türkiyede Sağlık Ve Yaşam Haberlerinde daha güzel günler için daha dikkatli davranarak  hep beraber sevdiklerimiz ile daha güzel günlere ulaşmak…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • avatar
    Yorumlayan: mehmet yalcinkaya
    7.09.2020

    Adam gibi Kaymakam Cemil Öztürk Tebriklerrrr:)

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler