loader
Koronavirüste Son Dakika!!! Sağlık Bakanı Açıkladı...

Koronavirüste Son Dakika!!! Sağlık Bakanı Açıkladı...

Dünya genelini etkisi altına alan koronavirüs salgının yakalananlardan 29 milyonu sağlığına kavuşmayı başardı. Türkiye'de de koronavirüs...

Koronavirüste Son Dakika!!! Sağlık Bakanı Açıkladı...
 
Türkiye'de 300 Bine Yakın Vaka Sağlığına Kavuştu...
 
Dünyada koronavirüsten iyileşenlerin sayısı 29 milyonu geçti...
 
Dünya genelini etkisi altına alan koronavirüs salgının yakalananlardan 29 milyonu sağlığına kavuşmayı başardı. Türkiye'de de koronavirüs testi pozitif çıkan 298 bin 368 kişi sağlığına kavuştu.
 
Türkiye Gündeminde Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre 
Dünya genelinde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandıktan sonra sağlığına kavuşanların sayısı 29 milyonu aştı.
 
Kovid-19 vakalarına ilişkin verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesindeki son bilgilere göre, dünyada virüs bulaşan 29 milyon 31 kişi iyileşti.
 
En fazla hastanın iyileştiği ilk 5 ülke, Hindistan (6 milyon 376 bin 863), ABD (5 milyon 239 bin 359), Brezilya (4 milyon 526 bin 975), Rusya (1 milyon 39 bin 705) ve Kolombiya (806 bin 703) olarak sıralandı.
 
Türkiye'de 300 Bine Yakın Vaka Sağlığına Kavuştu
 
Türkiye'de de Kovid-19 tespit edilen 298 bin 368 kişi sağlığına kavuştu.
 
Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya yayılan Kovid-19 salgınında vaka sayısı dünya genelinde 38 milyon 594 bin 617'ye ulaşırken, 1 milyon 93 bin 981 kişi virüs nedeniyle hayatını kaybetti.
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Tavsiye Linklerimiz;
Bu Linkleri Tıklayarak Özgür Düşünce ve Antalya Ve İlçeleri Gündemi Haberlerimizi'de İnceleyebilirsiniz…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • avatar
    Yorumlayan: nazifeKK
    21.10.2020

    BI KURTULSAK SUNDAM:(

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler