loader

Sayın Gazipaşa Belediye Başkanım Bu Yapılan Doğrumu?

İlçemizde bulunan en iyi Gazipaşa plajlarının olduğu sahile derelerden alınan balçık ve çamurun bizzat belediyeye ait olan kamyonlar ile boşaltılması vatandaşlar tara...

Sayın Gazipaşa Belediye Başkanım Bu Yapılan Doğrumu?
 
Antalya Gazipaşa turizmde ciddi bir yol kat etmişken ve plajlarımızı daha ‘da güzelleştirmeye çalışırken videodaki görüntüler Gazipaşa halkına şaşırttı. 
 
İlçemizde bulunan en iyi Gazipaşa plajlarının olduğu sahile derelerden alınan balçık ve çamurun bizzat belediyeye ait olan kamyonlar ile boşaltılması vatandaşlar tarafından Gazipaşa belediyesine tepkiye neden oldu.
 
Her gün gerek Gazipaşa halkından gerek se Gazipaşa’ya dışarıdan gelen misafirler tarafından yoğun bir şekilde kullanılan bu yola bu tür harfiyat dökümlerinin yapılması ne kadar doğru? 
 
Sayın Gazipaşa Belediye Başkanım Bu Yapılan Doğrumu?
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak bizimde aklımızda bir soru işareti kaldı; Acaba Sn. Başkan Mehmet Ali beyin bu yapılanlardan haberi var mı?
 
Gazipaşa’nın sevilen simalarından "Mustafa Mustafaoğulları" Sosyal ağda paylaşmış olduğu belediyeye olan siteminde;
 
Gazipaşa belediyesi Gazipaşada gezilecek yerlerden olan en iyi sahilleri turizme açıyor maşallah… Gazipaşa belediyesi sahilleri turizm açıyor maşallah. Derenin Balcığını pisliğini getirip sahile döküyor, çevreci belediyecilik bu olsa gerek… taktir Gazipaşa kamuoyunun… Dedi.
 
Video Sahibi "Mustafa Mustafaoğulları"


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler