loader
İyi Parti'nin Ve Zillet İttifakı'nın Çöküşü…

İyi Parti'nin Ve Zillet İttifakı'nın Çöküşü…

Hizmet ettiği odaklar ve taşıdığı zihniyet bizce malum ancak kendini ülkücü olarak tanımlayan fakat ülkücülük bilincinden fersah fersah uzak siyaset fukaralarının abla...

İyi Parti'nin Ve Zillet İttifakı'nın Çöküşü…İyi Parti'nin Ve Zillet İttifakı'nın Çöküşü…
Av. Sedat Çetinkaya
 
İstihbarat konusuna meraklı , MHP küskünü, yeni ülkücülük merkezi arayışındaki Ümit Özdağ’ın, içinde bulunduğu İyi Parti oluşumunda gereğince ağırlanmamış olmasından mütevellit bir yaklaşımla, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu iddia etmesi ve bu iddia neticesinde de disipline sevkedilmesi sonrasında, çitayı yükselterek ; “ İyi Parti , HDP ile masaya oturup anayasa hazırladı ” şeklinde bir söylemde bulunduğu milletimizce malumdur…
 
Hizmet ettiği odaklar ve taşıdığı zihniyet bizce malum ancak kendini ülkücü olarak tanımlayan fakat ülkücülük bilincinden fersah fersah uzak siyaset fukaralarının ablalığına soyunmuş konsey başkanı Meral Akşener ise, bu iddiaları yapmacık tarzıyla açık bir şekilde yalanlayarak ; “Hiçbir siyasi oluşum , platform , şahıs , kişi ve partiyle herhangi bir anayasa çalışmamız yoktur” şeklinde açıklamalar yapmıştı. Elbetteki bu ülkede yaşayan ve aklı başında hiçbir insan, siyaseten ortaya konan gerçekliği,  işbirliklerini ve söylemleri dikkate aldığında, bu açıklamalara inanmak bir tarafa, kargalarla birlikte kahkahalar atarak münasip yerleriyle de gülmüştü.
 
Ancak bu bağlamda VURUCU DARBE , İyi Parti eski tanıtım ve medya başkan yardımcısı Adem Taşkaya’nın  “Buradan İyi Parti’nin palavracı kurmaylarına sesleniyorum. Gizlice anayasa hazırladığınız yalansa beni savcılığa verin. Ses kayıtlarını ve daha vahim olan şeyleri yüce Türk mahkemelerine vermekten ve maskelerinizi düşürmekten şeref duyarım” şeklindeki açıklamasıyla gelmiş bulunmaktadır. ( Elbette bu noktada yalnız da olmayacaktır )
 
Şimdi, bu Anayasa değişikliği çalışması doğal bir şeydir, böyle bir çalışma yapmak her partinin hakkıdır diyenler olabilecektir. Ancak Türk Milleti’nin gözünün içine baka baka, hem seçimlerde HDP ile ittifak yapmıyoruz hem de ülkücülüğün gerçek temsilcisi ve milli kimlikli bir oluşumuz diye ortaya çıkan bir partinin ; Sorosbu Denge ve Denetleme Ağı’nın hazırladığı, temsilcilerinin de yapılan görüşmelere katıldığı ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması durumunda, Kürt kökenli vatandaşlarımızın oyunu almak için Federasyon yaklaşımının kabul edildiği bir anayasa çalışmasının ilan edileceği kirli bir ittifakın içine dahil olması, o partinin varlığının bir yalan ve ihanet üzerine kurulmuş olduğu gösteren en büyük ve en açık delil olarak karşımızda durmaktadır.
 
Böylece ABD’nde yaşanan seçimlerdeki usulsüzlerin muhatabı Joe Biden’in, Türkiye’de hangi muhalefetle ittifak içinde çalışarak, Sayın Erdoğan’ı devirmeyi planladığı da bir kez daha ortaya çıkmış bulunmaktadır. Zaten Kılıçdaroğlu’nun daha ortada "fol yok- yumurta yok" durumu sözkonusuyken, Joe Biden bir tarafa tarihe geçecek bir zavallılık ve aşağılık kompleksiyle Kamala Harris’i de tebrik etmesi, başka söz söylemeye bile gerek bırakmaktadır. 
 
Bu arada İstanbul’un parklarının, Pkk kamplarına dönüştürülme faaliyetlerinin, ittifakın derinliğini ortaya koyan boyutunu da göz ardı etmemek gerekmektedir. İşte bu durumlar, yakın geçmişte İyi Parti ile HDP arasında çıkan atışmaların, hangi nedenle ve nasıl bir tiyatro senaryosu dahilinde oynandığını da açıkça ortaya koymaktadır. Çok yakında İyi Parti binalarında APO’ya ya da FETÖ'cülere özgürlük isteyen afişleri görürsek şaşırmamamız gerekmektedir çünkü zihniyetlerinin buna yatkın olduğunu ortaya koymuşlardır. 
 
Şimdi buradan Türk Milleti’nin CHP-HDP-SP gibi oluşumlarına destek veren ve Atatürkçülük, milliyetçilik, ülkücülük, vatan, din, iman gibi kavramlar sözkonusu olduğunda mangalda kül bırakmayan kesimine sesleniyorum. Ülkemiz, her mecrada, 8 düvele karşı mücadele verirken ; büyümek, gelişmek , güçlenmek ve büyük bir dünya devleti olmak için var gücüyle gayret gösterirken ve ülkemizin yöneticileri dur durak bilmeksizin çalışırken ; bir tek proje dahi üretmeden, ülkenin geleceğine 18 yıldır tek bir katkı sunmadığı halde her icraata köstek olan ve ülkenin bölünmesi için anayasa hazırlığı yapan partilere nasıl ve hangi zihniyetle oy verebilirsiniz ! 
 
Sizler küresel güç merkezlerinin ülkemizdeki taşeronluğunu yapan kişi ve grupları nasıl destekleyebilir, bunlardan destek alanların arkasında nasıl durabilirsiniz ! Sizler yabancı devletlere ülkemizi ve ülkemizin yöneticilerini kötüleyenleri, yabancı ülkelerin yöneticilerince ülkemizde desteklenen siyasileri nasıl kabullenebilirsiniz ! Ya sizler bu ülkenin bir mensubu ve vatandaşı değilsiniz, ya da kendi şahsi çıkarlarınızı, küresel güç merkezlerinin çıkarları ile birleştirmiş müstevliler olduğunuzu kabul etmelisiniz.
 
Üçüncü bir yol istiyorsanız da ; aklınızı başına alıp, gerçekleri görmelisiniz…
Siz de bu ülkedeki vatanını, milletini seven herkes gibi ; Cumhur İttifakı’nın bu ülkenin milli ve manevi değerlerinin temsil edildiği ve geleceğinin şekillendirildiği bir toplanma merkezi olduğunu idrak etmeli, küresel güç merkezlerinin piyonlarıyla yol yürümekten vazgeçme iradesini gösterebilmelisiniz…
 
Korkmayınız, yalnız da değilsiniz ; 
Tüm dünya Türkleri , İslam alemi ve ezilmiş haklar, bizimle birlik olma yolunda hızla şekillenmektedir...
 
Antalya GazipaşaHaberler Olarak Tavsiye Linklerimiz;
Bu Linkleri Tıklayarak Gazipaşada Siyaset ve Gazipaşada Âdet Ve Gelenekler Haberlerimizi'de İnceleyebilirsiniz…
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler