loader
Gazipaşa'da Hangi Mahalleler Koronavirüs Karantinasında

Gazipaşa'da Hangi Mahalleler Koronavirüs Karantinasında

Genel olarak Türkiye gündeminde koronavirüs pandemi süreci ile alınan son kararlardan sonra ilçemiz Gazipaşa 'da da yeni tedbirler alındı ve alınmaya...

Gazipaşa'da Hangi Mahalleler Koronavirüs Karantinasında?
 
Genel olarak Türkiye gündeminde koronavirüs pandemi süreci ile alınan son kararlardan sonra ilçemiz Gazipaşa 'da da yeni tedbirler alındı ve alınmaya devam ediyor.  
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre:
 
Gazipaşa'da Hangi Mahalleler Koronavirüs Karantinasında?Gazipaşada Yetkililer tarafından koronavirüs ile ilgili net rakamlar açıklanmazken, covid vaka sayısında ciddi artışlar gözleniyor.  
 
Gazipaşa Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, dün İnal Mahallesi, Nazma bölgesinde karantina altına alınan bölgeye yardım paketi götürdü. 
 
Antalya Gazipaşa güncel haberlerinde de yer alan konu ile ilgili olarak;
 
İnal Mahallesi, Nazma bölgesinde giriş ve çıkışları Gazipaşa jandarma ekipleri tarafından kontrol altında tutuluyor. 
 
Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, bölgeye giderek Sağlık Ve Yaşam Haberlerinde yer alan karantina altında tutulan 16 haneye çeşitli gıda maddeleri içeren yardım paketleri götürdü.
 
İlçe Başkanı Ali Doğan, girişte bulunan Gazipaşa jandarmaya yardım paketlerini teslim ederek, geçmiş olsun dileklerini belirtti.
 
Gazipaşa'nın İnal Mahallesi’nde ikamet eden 97 yaşındaki Dursun Ç. isimli yaşlı kadın 13 Kasım günü rahatsızlanarak Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Devlet hastanesinde yaşlı kadının test sonucu pozitif çıkınca diğer temaslılara da test yapıldı. Toplamda 9 vatandaşta korona olduğu tespit edilmesi üzerine mahalle 13 Kasım’da karantinaya alındı.
 
Muhtar Çetin: Hastaların Sağlık Durumu İyi
 
Bu konuda görüştüğümüz İnal mahalle muhtarı Muzaffer Çetiner, mahalledeki karantina altına alınan vatandaşların sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti. 
 
Karantinadaki vatandaşları her gün telefonla arayıp sağlık durumları ile ilgili bilgi aldığını ifade eden İnal mahalle muhtarı Çetiner, 13 Kasım’da başlayan karantina süresinin 26 Kasım’da sona ereceğini ifade ederek vatandaşların sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.
 
Gazipaşa'da bazı vatandaşların hala ne maske taktığını nede sosyal mesafe kuralına uyduğunu dile getiren Muhtar Çetiner, bu konuda tüm vatandaşların daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler