loader
2022 Peyzaj Trendleri The Flower And Plant Show’da Sergilenecek

2022 Peyzaj Trendleri The Flower And Plant Show’da Sergilenecek

The Flower and Plant Show 2022’yi aralarında turistik tesisler, belediye 'ler, kamu kurumları, inşaat ve peyzaj proje firmaları, yapı market -ler, şehir planlamacıları ve mi..

2022 Peyzaj Trendleri The Flower And Plant Show’da Sergilenecek...
 
Turizmciler, 2022 peyzaj trendleriyle The Flower And Plant Show’da tanışacak
 
Tarsus Turkey tarafından, Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği’nin (SÜSBİR) iş birliğinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek The Flower and Plant Show, en yeni peyzaj tasarımlarına ve 2022’in peyzaj trendlerine ev sahipliği yapacak. 
 
Sektörün 15 – 22 Nisan Turizm Haftası’nı kutlayan Tarsus Turkey Fuarlar Direktörü Ebru Causey, bu vesileyle 11 – 13 Kasım tarihlerinde 12.’sini düzenleyecekleri organizasyonda, turizm sektör temsilcilerine yönelik sergilenecek ürün ve hizmetlere ilişkin bilgi verdi. 
 
2022 Peyzaj Trendleri The Flower And Plant Show’da Sergilenecek...
“Fuarda, oteller için yemyeşil, doğal ve göz alıcı peyzaj çözümlerine yönelik farklı çiçek türlerinden iç ve dış mekan süs bitkilerine, fide ve tohumlardan dikey bahçe uygulamalarına, egzotik ağaçlardan sulama ekipmanlarına ve bahçe aksesuarlarına kadar pek çok yenilik sergilenecek” diyen Causey, turizm sektör temsilcilerini Kasım ayındaki The Flower and Plant Show’a davet etti. 
 
Türkiye’nin en yeşil buluşması olan The Flower and Plant Show, iç ve dış mekan süs bitkilerinden çiçek ve çiçekçilik malzemelerine, fide ve tohumlardan dikey bahçe uygulamalarına, egzotik ağaçlardan milli bitkilere, sulama ekipmanlarından bahçe aksesuarlarına kadar pek çok yeniliğin yanı sıra birbirinden farklı peyzaj tasarımlarına da ev sahipliği yapacak. 
 
2022 Peyzaj Trendleri The Flower And Plant Show’da Sergilenecek...
Tüyap Beylikdüzü’nde 12’incisi gerçekleşecek fuarda ziyaretçiler, ihtiyaçlarına en uygun çözümleri tek çatı altında bulabilecek. 
 
Bitki ve peyzaj sektörünün Avrasya bölgesindeki en etkili ihtisas fuarı, The Flower and Plant Show!
 
2020 yılını toplam 1 milyar 658 milyon 597 adet üretim ve 83 ülkeye 107 milyon dolarlık ihracatla kapatan yerli üreticiler bölgesinin en etkili ihtisas fuarı The Flower and Plant Show buluşmasına hazırlanıyor. Süs bitkileri ve peyzaj sektöründeki lider firmaların şimdiden yerini aldığı organizasyonda, katılımcılar, 30 bin metrekare alanda yeniliklerini sergileyecek. 
 
2022 Peyzaj Trendleri The Flower And Plant Show’da Sergilenecek...
The Flower and Plant Show 2022’yi aralarında turistik tesisler, belediyeler, kamu kurumları, inşaat ve peyzaj proje firmaları, yapı marketler, şehir planlamacıları ve mimarların da olduğu 15 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor. 
 
Detaylı Bilgi İçin: www.flowershow.com.tr 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler