loader
Toptancı Halinden Alınan Sebzeler Göktepe’ye Gönderildi

Toptancı Halinden Alınan Sebzeler Göktepe’ye Gönderildi

Tam kapanma dolayısı ile Gazipaşada ziraat ve tarımda üretilen sebze ve meyvelerin pazarlanmasında ciddi sıkıntı yaşanıyor. Özellikle Tropikal..

Toptancı Halinden Alınan Sebzeler Göktepe’ye Gönderildi...
 
Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz Gazipaşalı çiftçilerin tam kapanmada zayi olabilecek olan ürünleri Kardeş Belediye olan Karaman Göktepe yesine gönderildiğine dair bir açıklama yaptı.
 
Tam kapanma dolayısı ile Gazipaşada ziraat ve tarımda üretilen sebze ve meyvelerin pazarlanmasında ciddi sıkıntı yaşanıyor. 
 
Özellikle Tropikal Meyveler 'de bir pazarlama sıkıntısı yaşanmasada durumdan dolayı Gazipaşalı çiftçiler binbir zahmetle üretmiş oldukları ürünlere verilen düşük fiyatlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.
 
Antalya Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz Gazipaşa günceldeki açıklamasında:
 
Toptancı Halinden Alınan Sebzeler Göktepe’ye Gönderildi
 
Antalya Gazipaşa belediyesi olarak Kardeş Belediyemiz Karaman Göktepe’ye Gazipaşa Toptancı Halimizden aldığımız sebzeleri ulaştırıyoruz.
 
İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızla aramızda köprü olan Göktepe Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Doğan ve ekibine teşekkür ediyorum.
 
Sebzelerin temini için bizlere destek olan hal esnafımıza şükranlarımı sunuyorum.
 
Dayanışmanın çok önemli olduğu bugünlerde, her fırsatta söylediğimiz gibi, Biz Birlikte Güçlüyüz ve Birlikte Başaracağız... Dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler