loader
Avion Express İlk Defa Gazipaşa-Alanya Havalimanında

Avion Express İlk Defa Gazipaşa-Alanya Havalimanında

Antalya Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz konu ile ilgili açıklamasında; Bugün saat Avion Express ile Litvanya Vilnus'dan ilk kez Gazipaşa-Alanya Havali..

Avion Express İlk Defa Gazipaşa-Alanya Havalimanında...
 
Antalya Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz konu ile ilgili açıklamasında;
 
Bugün saat 18.20'de Avion Express ile Litvanya Vilnus'dan ilk kez Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na gelen 180 misafirimizi, çiçeklerle karşıladık.
 
Pilotlarımız ve kabin memurlarımızla, kutlama pastamızı kestik.
 
İlk seferin, bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyor, misafirlerimize iyi tatiller diliyorum. Dedi.
 
Avion Express İlk Defa Gazipaşa-Alanya Havalimanında...
Avion Express, TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa-Alanya Havalimanı seferlerine başladı. 
 
Vilnius'tan gelen ilk Avion Express uçağı su takıyla karşılandı.
 
Gazipaşa-Alanya Havalimanı, Avion Express'in ilk seferini karşıladı. TAV Havalimanları açıklamasına göre, Airbus 320 ile düzenlenen uçuşla 123 yolcu, dün saat 18.20'de Gazipaşa-Alanya'ya geldi.
 
Gazipaşa-Alanya'ya ilk kez sefer gerçekleştiren Avion Express, bu rotada yaz sezonu boyunca haftada 3 kez olmak üzere karşılıklı toplam 35 uçuş düzenleyecek.
 
Avion Express İlk Defa Gazipaşa-Alanya Havalimanında...
2021'de hava yollarının planlamalarına göre bugün itibarıyla Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na 12 hava yolunun 10 ülkedeki 15 destinasyona uçuş düzenlemesi beklendiği gibi Gazipaşada gezilecek yerler, en iyi Gazipaşa plajları ve Gazipaşa turizminin de seferlerden olumlu yöde etkileneceği belirtildi..
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Gazipaşa Genel Müdürü Ekrem Akgül, Avion Express Havayolları'nın Vilnius'tan gerçekleştirdiği ilk uçuşu karşılamaktan dolayı mutluluk duyduklarını aktararak, yolcularına güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak için çalıştıklarını kaydetti. 
 
Akgül, "Ülkeler arasındaki uçuş kısıtlamalarının kademeli olarak kalkmasıyla birlikte dış hat trafiğimiz hızlı bir şekilde artmaya başladı. Yaz sezonu boyunca uçuşların artarak devam etmesini umuyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Avion Express İlk Defa Gazipaşa-Alanya Havalimanında...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler