loader
Türk Ordusunda SEYİT İle Mercedes Devri Kapanıyor' mu?

Türk Ordusunda SEYİT İle Mercedes Devri Kapanıyor' mu?

Anadolu Savunma’nın ilk ürün gamı dünya haberlerinde Seyit ismini taşıyan modellerden oluşacak. Seyit, 8×8 tank taşıyıcı araç, 8×8 taktik tekerlekli araç ve 4×4..

Türk Ordusunda SEYİT İle Mercedes Devri Kapanıyor' mu?
 
Anadolu Isuzu, yeni markası Anadolu Savunma’nın ilk aracı SEYİT’i tanıttı
 
Anadolu Isuzu, ticari araç üretimindeki tecrübesini “Anadolu Savunma” adındaki yeni markası SEYİT ile savunma sanayine taşıyor. Anadolu Isuzu’nun kendi tesislerinde geliştirilen askeri kullanıma yönelik ilk araçlar, Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda alıcıların beğenisine sunuldu.
 
Anadolu Savunma’nın ilk ürün gamı dünyadan haberlerde Seyit ismini taşıyan modellerden oluşacak. Seyit, 8×8 tank taşıyıcı araç, 8×8 taktik tekerlekli araç ve 4×4 taktik tekerlekli olarak satın alınabilecek.
 
Türk Ordusunda SEYİT İle Mercedes Devri Kapanıyor' mu?
Anadolu Savunma’nın ismini Çanakkale Zaferi’nin kahramanlarından Seyit Onbaşı’dan alan Askeri Kamyon Ürün gamı, ekonomi haberlerinde Anadolu Savunma ve Çek Tatra grubu arasındaki ortaklık sonucunda gün yüzüne çıktı. Tatra, 100 seneyi aşan tecrübesi ile askeri nakliyat araçlarının en büyük üreticilerinden biri konumunda.
 
Ağır ve zorlu koşullar ile başa çıkabilmesi için üretilen Seyit serisi, 8×8’den 20×20’ye kadar farklı konfigürasyonlarda satın alınabilecek. Anadolu Isuzu, Seyit Askeri Kamyon gamını farklı motorlarla da satışa sunacak.
 
Türk Ordusunda SEYİT İle Mercedes Devri Kapanıyor' mu?
IDEF Fuarı’nda sergilenecek olan 8×8 çekiş sistemine sahip Seyit Tank Taşıyıcı Araç, 70.000 tonluk çekme kapasitesi ile dikkat çekiyor. Yüzde 30’un üzerindeki eğimlere tırmanabilen araç, 80 km/sa azami hıza sahip.
 
Cummins X15 99EPA 600 motoruna sahip olan model, 600 beygir gücü ve 2779 Nm tork üretebiliyor. 1100 milimetreye kadar olan sulardan rahatça geçebilen Seyit, 800 kilometrelik menzili ile öne çıkıyor.idef'te tanıtılan seyit 8x8
 
Türk Ordusunda SEYİT İle Mercedes Devri Kapanıyor' mu?
Stanag 4569 Seviye 2 ve Seviye 3 Balistik Koruma opsiyonu ile birlikte sunulacak Seyit ailesi, başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere modern orduların tamamının ihtiyaçlarına cevap verebilmesi adına tasarlandı. Yurt içinde yakaladıkları başarıyı yurt dışında da yakalamak istediklerini belirten Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, fuarda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
 
“Zırhlı pick-up ve zırhlı midibüs üretimlerimizle yıllardır hizmet verdiğimiz savunma sektörü bizi çok iyi tanıyor. 
 
Şimdi Türkiye gündeminde Anadolu Savunma markası altında Seyit ürün ailesine ait araçlarımızla sektöre verdiğimiz hizmetleri daha üst sınıflara doğru genişletiyor ve yerlilik odağımızla bunu ağır kamyonlara da taşıyoruz. Ar-Ge merkezimizde yürüttüğümüz çalışmalarla; yüksek performanslı, güvenilir, idamesi kolay ve maliyet-etkin bir ürün ailesi ortaya koyduk. 
 
Türk Ordusunda SEYİT İle Mercedes Devri Kapanıyor' mu?
Yerli ve milli Seyit ürün ailemiz, en başta, standartları çok yüksek bir kullanıcı olan Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere, birçok ülkenin silahlı kuvvetinin, tam da aradığı araçlardan oluşuyor. Bu nedenle ürün ailemizin büyük bir ilgi göreceğinden şüphemiz yok.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler