loader
Barzani’nin Yalağında Ne İşiniz Var !!!

Barzani’nin Yalağında Ne İşiniz Var !!!

Kıdemli hizmetkarı ve sahte İsrail//Abd düşmanı İRAN’ı ve elverişli bir maşa olarak peydahladıkları Pkk //Pyd // Ypg // Sdg yapılanmasını kullanarak..

Afrin’de , İdlib’de,  Suriye’de,   Irak’da , Libya’da, Karabağ’da, Katar’da, Afganistan’da Ne İşimiz Var Diye Yırtınan, Batının Ve Siyonizmin Gönüllü Uşaklığına Soyunmuş Zavallılar* ! 
 
Barzani’nin Yalağında Ne İşiniz Var !!!
Av. Sedat Çetinkaya
 
Amerika Birleşik Devletleri’ni yönlendiren küreselciler, Afganistan’dan çekilirken kendileri kurup büyüttükleri Taliban eliyle Türkiye ve Rusya’ya karşı “Bir kuşak- bir yol” projesi bağlamında Akdeniz’e ve İsrail’e uzanan yeni bir güzergahla stratejik bir açılım ve tehdit ortaya koyarken, Irak ve Suriye ekseninde atacağı adımlar için de harekete geçmiş bulunmaktadır. 
 
Küreselciler, Afganistan yönetimini ele geçiren Taliban yapılanmasında yaşanacak olan ve Türkiye’yi etkin kılacak bir DÖNÜŞÜM RİSKİNİ öngörmekle ve bu durumdan endişe duymakla birlikte, bu hususta geleceğe ilişkin analiz yapabilmek ve gerekli tedbirleri almak için zamanlarının bulunduğunu da düşünmektedirler.
 
Amerika Birleşik Devletleri ; kıdemli hizmetkarı ve sahte İsrail//Abd düşmanı İRAN’ı ve elverişli bir maşa olarak peydahladıkları Pkk//Pyd//Ypg//Sdg yapılanmasını kullanarak, Irak ve Suriye’de gerçekleştirmek istedikleri faaliyetler için hazırlık sürecine geçmiş bulunmaktadır. 
 
ONLARIN GÖRMEK İSTEDİKLERİ TEK ŞEY, 2023 YILINDA TÜRKİYE’DE YAPILACAK BAŞKANLIK SEÇİMLERİNİN SONUÇLARIDIR. Aslında bu süreyi beklemek istemediklerini, içimizdeki işbirlikçileri kışkırtarak ortaya koydukları erken seçim talepleriyle birçok defa gündeme getirmiş olsalar da bu sonucu gerçekleştirmeyi başaramayacaklarını anladıkları için, TÜRKİYE’NİN DİKKATİNİ ÇEKMEDEN, IRAK VE SURİYE’Yİ BOŞALTACAĞIZ GÖLGELEMESİYLE VE YEREL İŞBİRLİKÇİLERİNİ KULLANARAK, Irak ve Suriye’yi,  İsrail hegemonyasına açık olacak şekilde dizayn etmeyi hedefleyen bir stratejiyi sahaya sürmeye başlamışlardır.
 
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, geçmişte de İsrail’in güdümüne girecek bir devlet olarak Mahabad Kürdistan Cumhuriyeti ismi altında ancak İran topraklarında kurulmuş ve Mesud Barzani’nin babası Molla Mustafa Barzani’de bu sözde devletin genel kurmay başkanlığına getirilmişti. İsrail ile olan bağları ayyuka çıkmış olan Barzaniler, bu sefer de kendi memleketleri olan Irak topraklarında Irak Kürt Bölgesel Yönetimi altında kurulan özerk yapının öncüsü olarak ortaya çıkmışlardır. 
 
TIRNAKLARI BİRAZ TUTTUĞUNDA VE KOŞULLARIN KENDİLERİ İÇİN UYGUN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜKLERİNDE, TÜRKİYENİN KENDİLERİNE SAĞLADIĞI OLANAKLARI TAMAMEN UNUTARAK, İsrail’den almış oldukları destekle Musul’u ele geçirmek ve tam bağımsızlıklarını sağlamak için de harekete geçmişlerdir. 
 
Ancak Türkiye’nin bölgeyi tamamen ele geçirmeye yönelebilecek bir askeri harekat tehdidi ve ambargo yaklaşımı karşısında, tükürdüklerini yalamak durumunda kalmışlar ve muhtemelen tarihe dönerek babalarının durumunu hatırlamışlardır. Bu arada Ayn-el Arab’ın ( Kobani)  DEAŞ tarafından ele geçirilmesi tiyatrosunda ortaya koydukları tavrın da hiçbir zaman gözardı edilmemesi gereken bir ilişkiye dikkat çektiğini belirtmek isterim.
 
Kuzey Irak coğrafyasının dağlık bölümleri şuan için Türk ordusunun hakimiyetinde olup, bu hakimiyet adım adım güneye yani Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin etkin olduğu kentlere doğru ilerlemektedir. TÜRK ORDUSUNU İSTEMEDİĞİ SÜRECE BU BÖLGEDEN ZORLA ÇIKARABİLECEK BİR GÜÇ DE DÜNYA SATHINDA BULUNMAMAKTADIR. 
 
Milli İstihbarat Teşkilatı’mızın bölgede kurmuş olduğu istihbarat ve operasyon ağı da en ücra köşelere kadar sirayet edecek bir şekilde genişlemeyi sürdürmektedir. TÜKENİŞİ SİMGELEYEN ÇANLAR PKK İÇİN ÇOKTAN ÇALMAYA BAŞLAMIŞ VE PKK, TÜRKİYE ÜZERİNDE HEMEN HEMEN HİÇBİR EYLEM GERÇEKLEŞTİREMEZ OLMUŞTUR. PYD/YPG/SDG YAPILANMASI DA SAHADA YAŞADIĞI KORKU DİKKATE ALINACAK OLURSA, DAĞILMAK İÇİN ADETA FIRSAT KOLLAMAKTADIR. 
 
Onları şuan için sahada tutan tek şey, Amerika’nın onlara vermekte olduğu güvence ve avanta olarak aldıkları mangırdır. Dünya’ya bölgeden çekileceğim söylemini yayan ABD, sahada bulunan işbirlikçilerine her zaman yanınızdayım söylemi ile güvence ve gaz vermeye devam etmektedir.
 
Ancak Pkk//Pyd//Ypg//Sdg yapılanması, ABD’nin Afganistan’da gerçekleştirdiği kaçıştan hareketle şöyle basitçe düşündüğünde, önümüzdeki süreçte Türkiye ile karşı karşıya kalacağını görmekte, ölümü hissetmete ve oluşan bu korkudan dolayı SURİYE REJİMİNE YANAŞMAYA ÇALIŞMAKTADIR. 
 
Suriye rejimi ise onları son ana kadar iki arada bir derede bırakmayı deneyecek ve Türkiye bölgeye müdahil olmaya yönelik bir adım attığında, Rusya’yı devreye sokarak ve bölgenin kendi kontrolünde olduğunu ilan ederek, Türkiye içindeki işbirlikçilerin ve dünya kamuoyunun desteğiyle Türkiye’yi engellemeye çalışacaktır. 
 
Bu durumda Türkiye, engellenme eğilimine karşıt bir duruş sergilediğinde, bölgede varlığını arttırmaya başlayan Rusya ile karşı karşıya kalacaktır ki bu durum ; ABD’nin, sahadaki ABD işbirlikçisi yapıların, Esed rejiminin, İran’ın, Türkiye düşmanlarının ve içimizdeki işbirlikçilerin yerde ararken gökte buldukları cinsinden bir durumun şekillenmesine neden olacaktır. 
 
Rusya yanlış bir strateji içine girmez ve Türkiye ile bağlantıyı koparmazsa, bu işten dolayı kaybedenler ; İsrail, ABD, İran, Türkiye düşmanları ve içimizdeki işbirlikçiler olacaktır. Rusya , küreselci medyanın etkisinde kalarak yanlış bir stratejinin içine girerse, kaybeden Türkiye karşısında sürklase olan Rusya olacak ve bu durumun etkileri, Rusya’nın etki alanına giren her noktada yıkıcı bir şekilde hissedilecek, gerilim ve soğuk savaş, heryeri saracaktır.
 
Türkiye’de Pkk güdümünde siyaset yaptığını söyleyen HDP ise bu hususta Türkiye karşıtı tüm yapıların elini rahatlatmak ve Türkiye’yi denklemin dışına taşımak için sinsice uğraş vermektedir. Elbette büyük ağabeyleri konumundaki kıdemli ABD yardakçısı CHP yönetimi de bu hususta kendilerine kucak açmakta ve hatta tüm söylediklerini yutmak, tükürdükleri her pisliği yalamak suretiyle kalkarak, anlı şanlı bir ekiple Barzani efendiyi megri megri söylemleri eşliğinde ziyarete gitmektedir.
 
Sahi sizin gibi asilzade Jöntürklerin, Beyaz Türklerin, ayağı şalvarlı marabanın biri diye eleştirdiğiniz Barzani’nin yalağında ne işiniz var ??? 
 
Birlikte Musul’u işgal planları mı , Pkk//Pyd//Ypg//Sdg örgütünü kurtarma planları mı yapıyorsunuz ?  
 
Yoksa Türkiye siyasetini dizayn etme çalışması mı yapıyorsunuz !
 
Utanmıyor musunuz  ULAN…. 
 
Ancak size o Barzani’den bir yarar gelmez. SİZE SÖYLEDİĞİ ŞEKLİYLE MEALEN, 2023 SEÇİMLERİNİ KAZANIN DA ÖYLE GELİN *…
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler