loader
Festival Coşkumuz Başladı !

Festival Coşkumuz Başladı !

Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali vesilesi ile açıklama yaptı. Başkan yılmaz sıkı tedbirlerin alındığı 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali' ne davet amaçlı gazipaşa halkına yapmış olduğu..

Festival Coşkumuz Başladı !
 
Gazipaşa belediye başkanı sn. Mehmet Ali Yılmaz 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali vesilesi ile açıklama yaptı. Başkan yılmaz sıkı tedbirlerin alındığı 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali' ne davet amaçlı gazipaşa halkına yapmış olduğu açıklamasında:
 
Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun’un katılımıyla gerçekleştireceğimiz 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’mizin kortej yürüyüşü, bugün saat 10.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacaktır.
 
Siz değerli hemşehrilerimizi, festival coşkusuna ortak olmaya bekliyoruz.
 
11. Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivalimizin açılışını , CHP Genel Başkan Yardımcımız  Sayın  Seyit TORUN' un katılımıyla gerçekleştirdik. Dedi.
 
Gazipaşada Kültür Ve Sanat etkinliklerinden nar festivali ile ilgili Başkan yılmaz açıklamasının devamında;
 
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün İlçemize isminin veriliş günü anısına düzenlediğimiz coşkulu festivalimiz, bu akşam 20.30'da Cüneyt GÜZEL konseri ile devam ediyor. 
 
Festival Coşkumuz Başladı !
Bu akşam 20.30'da Cüneyt Güzel konseri ile 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivalimize devam ediyoruz.
 
Haydi Gazipaşa’m! Festival coşkusunu hep birlikte yaşayalım. Dedi.
 
Tarih: 21 Ekim 2021 
Saat: 20.30 
Yer: Atatürk Parkı


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler