loader
Milli Ağaçlandırma Günü

Milli Ağaçlandırma Günü

Gazipaşa belediye başkanı sn. Mehmet Ali Yılmaz Milli Ağaçlandırma Günü dolayısı açıklamada bulundu. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde, Belediye Başkan Vekilimiz Yalçın Özdemir, Belediye Başkan Yardım..

Gazipaşa belediye başkanı sn. Mehmet Ali Yılmaz Milli Ağaçlandırma Günü dolayısı açıklamada bulundu.
 
Başkan Mehmet Ali  Yılmaz açıklamasında;
 
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde, Belediye Başkan Vekilimiz Yalçın Özdemir, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Kalaycı, protokol üyelerimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız, Küçüklü Mahallesi’nde yangından zarar gören bölgede 1000 adet Selvi ve Keçiboynuzu fidanını toprakla buluşturarak, geleceğe nefes oldular.
 
Bu seferberlikte yer alan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Geleceğe dair yapacağımız en önemli işlerden birinin ağaç dikmek olduğu bilinciyle, ilçemizi her gün yeşillendirmek için çaba sarf ediyor, geleceğimize daha temiz bir nefes, evlatlarımıza daha yeşil bir dünya bırakmak için özveriyle çalışıyoruz. 
 
Çocuklarımızın daha yeşil bir dünyada yaşaması için hepimizin dikili bir ağacı olsun. Dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler