loader
Gazipaşa Milli Emlak Şefliği 4 Adet Taşınmaz İlanı...

Gazipaşa Milli Emlak Şefliği 4 Adet Taşınmaz İlanı...

Antalya Gazipaşa haberler olarak milli emlak şefliğinden edinmiş olduğumuz bilgilere göre; Gazipaşa Milli Emlak Şefliği 4 adet taşınmazı (Ham toprak, tarla, çalılık vb.) açık artırma ile satıyor...

Gazipaşa Milli Emlak Şefliği 4 Adet Taşınmaz İlanı...
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak milli emlak şefliğinden edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Gazipaşa Milli Emlak Şefliği 4 adet taşınmazı (Ham toprak, tarla, çalılık vb.) açık artırma ile satıyor...
 
Gazipaşa Milli Emlak Şefliği 4 Adet Taşınmaz İlanı...
a-) Geçici teminatı  (Alındı Belgesi, 2886 Sayılı Kanuna göre hazırlanan banka limiti ve kullandırılan limitleri de gösteren mevduat ve katılım bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri)
 
b)Tebligat için Türkiye de adres göstermeleri
 
c) Gerçek kişilerin T.C Kimlik numarasını bildirmeleri ve nüfus cüzdan suretini vermeleri, (aslı ihale sırasında ibraz edilecektir) Özel hukuk tüzel kişilerin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri meslek kuruluşundan, İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin Tüzel Kişiliğe temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; 
 
Kamu Tüzel Kişilerinin ise yukarıdaki (a) ve(c) bentlerinden ayrı olarak belirtilen şartlarda tüze kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsilen yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri.
 
d) Müşterek isteklilerde taliplilerin hisse miktarlarını da belirtir noter tasdikli sözleşme veya Ortak girişim beyannamesini (Beyannamenin haricen düzenlenmesi halinde noter tasdiki zorunludur.) İhale saatinden önce Komisyon Başkanlığına vermeleri zorunludur.
 
4- Halen haklarında ihalelerden yasaklama kararı bulunan gerçek ve tüzel kişiler (kendi adına veya temsilen) ihalelere katılmayacaktır. Bu kişilere ihale yapılmış olsa bile ihale iptal edilecektir.
 
5- Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 37. Maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce Komisyona ulaşması şarttır. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden Dolayı İdare ve İhale Komisyonu sorumlu değildir.
 
6- Komisyon gerekçesini açıklayarak ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.7-Taşınmaz ihale bedeli, peşin ödenebileceği gibi talep edilmesi halinde sözleşme yapılarak ¼’ü peşin, geri kalan kısım kanuni faiz uygulanmak suretiyle 2 yılda 8 eşit taksitle ödenebilir. Taksitli ödeme halinde borcun tamamı ödenmeden tapuda ferağı verilmeyecektir. 
 
Müşteriden satış bedeli haricinde KDV, Vergi, Resim ve Harç alınmayacaktır. Taşınmaz satış tarihinden itibaren 5 yıl süre ile Emlak Vergisinden muaftır. İhale sonucu oluşacak bedel üzerinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Döner Sermaye Hesabına 5.000.000,00TL ye kadar kısmı için %1 oranında; 5.000.000,00TL-10.000.000,00TL arasında kalan kısım için %0,5 oranında; 10.000.000,00TL den fazlası için %0,25 oranında döner sermaye ücreti alınacaktır. İlan olunur.
 
Gazipaşa Haberler Tavsiye Linki:
En İyi Gastronomi İşletmelerine Sahip Olabilmek İçin Restoran Nasıl Açılır ve Restoran Danışmanlığı Hakkında Detaylı Bilgi Alabilirsiniz...

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler