loader
Dolar Düştü Fiyatlar Düşecekmi? Fırsatçılara Cezalar Yolda!!!

Dolar Düştü Fiyatlar Düşecekmi? Fırsatçılara Cezalar Yolda!!!

Dolar ne kadar, kaç TL oldu? Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamalar sonrası dolar kuru sert düşüş yaşadı. Dolar/TL kuru 13 TL'nin altını gördü..

Dolar Düştü Fiyatlar Düşecekmi? Fırsatçılara Cezalar Yolda!!!
 
Son dakika haberleri... BDDK, kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle etmeye yönelik girişimlerde bulunan kişiler olduğunu ve gerekli incelemeler yapılarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yapılacağını açıkladı.
 
BDDK, kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle etmeye yönelik girişimlerde bulunan kişiler olduğunu ve gerekli incelemeler yapılarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yapılacağını açıkladı.
 
BDDK, açıklamasında "Görsel ve basılı yayın organları ile sosyal medya hesapları üzerinden kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle etmeye yönelik girişimlerde bulunan kişiler olduğu gözlemlenmektedir. Bu kişilerle ilgili gerekli incelemeler yapılarak haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır. Kurumumuz bu ve benzeri girişimleri yakından takip etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak Türkiye Gündeminde dolar hareketlerinde ahaber kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Son dakika haberine göre; Türk parası kıymetini koruma hakkında 32 sayılı karar ile Hazine ve Maliye Bakanlığının 2008-32/34 sayılı tebliğine ilişkin I-M sayılı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası genelgesinde değişiklik yapılmasına dair genelge Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte deyaylar...
 
Türk parası kıymetini koruma hakkında 32 sayılı karar ile Hazine ve Maliye Bakanlığının 2008-32/34 sayılı tebliğine ilişkin I-M sayılı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası genelgesinde değişiklik yapılmasına dair genelge Resmi Gazete'de yayımlandı.
 
Dolar neden düştü? En son ekonomi haberlerinde Türkiyede siyasi gündem de 20 Aralık dolar kuru ne kadar, kaç TL oldu? Başkan Erdoğan'dan 'kur' açıklaması.
 
Son dakika... Dolar ne kadar, kaç TL oldu? Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamalar sonrası dolar kuru sert düşüş yaşadı. Dolar/TL kuru 13 TL'nin altını gördü. Bu gelişmelerin ardından güncel dolar kuru araştırılmaya başlandı. Peki, 20 Aralık dolar ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel döviz kurları...
Dolar neden düştü? 
 
Dolarda düşüş sürecek mi? Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta 17,14 seviyesini test ettikten sonra TCMB'nin beşinci müdahalesi sonrası haftayı 16,40 seviyelerinden kapatan dolar kuru, pazartesi gününe 17,62 liradan başladı. Gün içerisinde 18,00 lirayı test eden dolar kuru Kabine Toplantısı'nın ardından düşüşe geçti. Peki, dolar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 20 Aralık güncel döviz kurları...
 
Dolar Neden Düştü?
 
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamalar sonrası dolar kuru düşüşe geçti. Başkan Erdoğan, dolar kuru ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
 
"Kambiyo rejimi diye ülkesini ve milletini sırtından hançerlemek için hangi sinsilikler peşinden koştukların farkındayız. Açıklamalarıyla, analiz adı altında dolaşıma soktukları artniyetli yorumlarıyla milletimizi, ülkeleri gelecekleri konusunda kötümserliğe sürüklemek isteyenleri dikkatle not ediyoruz. İnşallah ülkemiz hedefe bir adım daha yaklaştığında bu felaket tellalı müfterilerin her dediklerini her sözlerini alınlarına yaftalayacağız. Biz bu oyunu kendi kurallarıyla oynayarak hedefimize ulaşacağız.
 
'Faizlerin Yükseltilmesini Savunmak İnsanların Aklıyla Dalga Geçmektir'
 
Ülkemizde durum bu iken dünyadaki vaziyet nedir? Dünya ekonomisinin yüzde 80'ini oluşturan küresel güçler yakın tarihin en büyük kavgasını veriyor. Tüm büyük ekonomilerin amacı kendi ülkelerindeki istihdamı korumaktır. Sürekli parasal genişlemeye giden gelişmiş ülkelerin kendi aralarındaki görünmez savaşın sebebi budur.
 
Çılgınca para basan, faizleri sıfıra yakın ve hatta ekside tutan merkez bankası bilançoları neredeyse milli gelir seviyesine çıkaran bu ülkeler belirsizlik batağından çıkamadıklarını bizzat kendileri ifade ediyor.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler