loader

Başkan Mehmet Ali Yılmaz'dan Gazipaşa' ya Yeni Yıl Mesajı

Dilerim ki 2022 yılı, kötü haberlerin, küskünlüklerin, hastalıkların geride kalacağı; barışın, huzurun, sağlığın ve mutlulukların fazlasıyla bizimle olacağı bir yıl olur. Nice birlikte hizmet dolu yeni..

Başkan Mehmet Ali Yılmaz'dan Gazipaşa' ya Yeni Yıl Mesajı 
 
Sevgili Hemşehrilerim,
 
2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıp, yepyeni bir yıla adım atıyoruz. Sizlerden aldığımız enerji ve güçle, bu yıl da şehrimiz için çok güzel çalışmalar yapacağız. Halkımızın daha iyi şartlarda yaşaması için var gücümüzle çalışacağız.
 
Dilerim ki 2022 yılı, kötü haberlerin,  küskünlüklerin, hastalıkların geride kalacağı; barışın, huzurun, sağlığın ve mutlulukların fazlasıyla bizimle olacağı bir yıl olur.
 
Nice birlikte hizmet dolu yeni yıllara… 
 
Yeni yılımız kutlu olsun!
 
 
Gazipaşa haberler olarak tavsiye linkimiz olan gastronomi ve restoran danışmanlığında "Restoran Tanıtımı Nasıl Yapılır" isimli makaleyi inceleyebilirsiniz.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler