loader
Allah Kimseyi Parti Körü Yapmasın!

Allah Kimseyi Parti Körü Yapmasın!

Sosyal medyada yorumları okuyorum, bazıları İstanbul'un CHP'li belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ağır şekilde eleştiriyor, 'sosyal medyada belediye yönetilme..

Allah Kimseyi Parti Körü Yapmasın!Allah Kimseyi Parti Körü Yapmasın!
Fatih YILMAZ
 
Malum Türkiye en sert kışlarından birini yaşıyor. Öyle ki büyükşehirlerde özellikle İstanbul'da yağış çok etkili oldu.
 
Trafikte binlerce insan mahsur kaldı. Saatlerce insanlar evlerine gidemedi, birçoğu camilere sığındı, cebinde parası olanlar da otellerde konakladı. 
 
Böylesine yoğun kar yağışında hayat felç olur, ulaşım da aksar, trafik de kilitlenir. Önemli olan hava durumunu önceden takip edip, gerekli hazırlıkların ne kadar yapıldığıdır.
 
Ama bazen ne kadar hazırlık yaparsanız çaresiz kalırsınız.
 
Sosyal medyada yorumları okuyorum, bazıları İstanbul'un CHP'li belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ağır şekilde eleştiriyor, 'sosyal medyada belediye yönetilmez, ey İstanbul halkı, bakın, görün, Binali Yıldırım'ın kıymetini bilip seçmediniz, bunlar size müstahak" diyerek vurdukça vuruyor. 
 
Muhalif kanat ise eleştirilere inat, "günler öncesinden tedbirini aldı, krizi çok iyi yönetti" diyerek Ekrem İmamoğlu'na sahip çıkıyor. İmamoğlu'nu ölesiye eleştiren de, her ne pahasına olursa olsun ona sahip çıkan da bilin ki aşırı politize olmuş kişilerdir. 
 
Bu tipler her fırsatta kendi işlerine yarayacak malzemeyi savunur, gerçekle işleri yoktur. Sağduyu ile hareket edemezler. Bu tiplerin önceliği partileridir. 
 
Hata yapan kendi partilerinden olsa görmezden gelirler, ama rakip partiden ise yaptığı işler iyi de olsa onların gözünde kötüdür. 
 
Siz iyiye iyi, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyenlerden olun...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler