loader
Gazipaşa'da İstiklal Marşı’nın Kabulü Kutlandı

Gazipaşa'da İstiklal Marşı’nın Kabulü Kutlandı

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programına; Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Ahmet..

Gazipaşa'da İstiklal Marşı’nın Kabulü Kutlandı
 
Gazipaşa’da Türk Milleti’nin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıldönümü kutlandı
 
GAZİPAŞA’DA 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü‘nün 101’inci yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında, Belediye Kültür Merkezi’nde bir program düzenlendi. 
 
12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programına; Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Ahmet Kalaycı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Gül, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
 
Avukat Kemal Akça İlk/Ortaokulu tarafından düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından,  İstiklal Marşı’nın yazılış hikayesiyle ilgili sinevizyon gösterisi izlendi. 
 
Öğrenciler tarafından hazırlanan oratoryo ve şiir dinletisi beğeniyle izlendi. Programın sonunda, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler