loader
Başkan Yılmaz’a Ali Güzel'den Sürpriz Ziyaret

Başkan Yılmaz’a Ali Güzel'den Sürpriz Ziyaret

Belediye Başkanı Yılmaz, ziyareti sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bugün belediyemizde Ankara’da yaşayan Gazipaşalı hemşerilerimizi ağırladık. Ali Güzel ve hemşerilerimiz Vahdettin..

Başkan Yılmaz’a Ali Güzel'den Sürpriz Ziyaret
 
GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a dün sürpriz bir ziyaret yapıldı.  
 
Geçmiş dönem belediye başkanlarından Ali Güzel ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret etti. 
 
Belediye Başkanı Yılmaz, ziyareti sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bugün belediyemizde Ankara’da yaşayan Gazipaşalı hemşerilerimizi ağırladık.  
 
Önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Ali Güzel ve hemşerilerimiz Vahdettin Çetiner, Ali Demirok ve Musa Serel’le uzun zaman sonra güzel memleketimizde bir arada olmak bizleri mutlu etti. Kendilerine bu güzel ziyaret için teşekkür ediyorum” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler